Itt van 5 dolog rólam. Szeretnél többet megtudni?
1. Szeretem az absztrakt gondolkozást, vagyis gyakran próbálok olyan megoldást vagy modellt alkotni, amely egy másik rendszerből merít ötletet.
2. Alapvetően úgy gondolom, hogy a kreativitás önmagában senkinek nem eredményez sikert. Van, amikor jobban jár az ember, ha elveszíti az önkontrollt. A kettő számomra azért függ össze, mert az emberi kapcsolatokban sokszor az érdeklődés fenntartása helyett a kockázatvállalásra van inkább szükség. Ennek az egyensúlyát szeretném én megtanulni.
3. Szükségem van információra.
4. Gyakran érzem azt, hogy valami vonz. Az igényeim közé tartozik például az, hogy ne mindig ugyanazon a nyelven beszéljek.
5. 21 éves, Budapesten élő srác vagyok.
:)
Hát... ez nekem még kevés.
Vannak elvontabb témák, amik érdekelnek?
"Én azt szeretném megtudni,hogy hogy nézel ki! :)"
Szarul! :D
De legalább, akikhez eddig közöm volt, nem panaszkodtak a külsőmre... Számomra pedig Ők vonzóak voltak. Szóval magamnak tetszeni nehezebb, de lehet enélkül is élni.
"Vannak elvontabb témák, amik érdekelnek?"
Vannak. Például a nyelvek (nem csak a természetes nyelvek)
Hálózatok (ez összefüggésbe hozható a nyelvekkel)
Minden komplex modell és rendszer, illetve az, hogy hogyan lehet őket egyszerűen leírni, megérteni. (Ebben meg sajnos, ahogy látjátok, elég béna vagyok)
1. roha dtul
2. nem
3. érdekel
4. senkit
5. sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!