Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt van 5 dolog rólam. Szeretn...

Itt van 5 dolog rólam. Szeretnél többet megtudni?

Figyelt kérdés

1. Szeretem az absztrakt gondolkozást, vagyis gyakran próbálok olyan megoldást vagy modellt alkotni, amely egy másik rendszerből merít ötletet.

2. Alapvetően úgy gondolom, hogy a kreativitás önmagában senkinek nem eredményez sikert. Van, amikor jobban jár az ember, ha elveszíti az önkontrollt. A kettő számomra azért függ össze, mert az emberi kapcsolatokban sokszor az érdeklődés fenntartása helyett a kockázatvállalásra van inkább szükség. Ennek az egyensúlyát szeretném én megtanulni.

3. Szükségem van információra.

4. Gyakran érzem azt, hogy valami vonz. Az igényeim közé tartozik például az, hogy ne mindig ugyanazon a nyelven beszéljek.

5. 21 éves, Budapesten élő srác vagyok.

:)

2014. júl. 27. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném megtudni,hogy hogy nézel ki! :)
2014. júl. 27. 22:38
 12/25 anonim válasza:

Hát... ez nekem még kevés.

Vannak elvontabb témák, amik érdekelnek?

2014. júl. 27. 22:42
 13/25 anonim ***** válasza:
istenem, mikor unod már meg? ez legalább a harmadik este, hogy kiírod ennek a kérdésnek valamilyen permutációját, és így nem lehet csajozni, ennyit segítek. menj oda lányokhoz, és próbálj meg nem ekkora ordenáré okoskodó ripacsnak tűnni, mint itt, és akkor talán sikered is lesz.
2014. júl. 27. 22:44
 14/25 A kérdező kommentje:

"Én azt szeretném megtudni,hogy hogy nézel ki! :)"

Szarul! :D

De legalább, akikhez eddig közöm volt, nem panaszkodtak a külsőmre... Számomra pedig Ők vonzóak voltak. Szóval magamnak tetszeni nehezebb, de lehet enélkül is élni.

2014. júl. 27. 22:51
 15/25 A kérdező kommentje:

"Vannak elvontabb témák, amik érdekelnek?"

Vannak. Például a nyelvek (nem csak a természetes nyelvek)

Hálózatok (ez összefüggésbe hozható a nyelvekkel)

Minden komplex modell és rendszer, illetve az, hogy hogyan lehet őket egyszerűen leírni, megérteni. (Ebben meg sajnos, ahogy látjátok, elég béna vagyok)

2014. júl. 27. 22:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet üzenetben?:)
2014. júl. 27. 22:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Simán, írj rám!
2014. júl. 27. 22:58
 18/25 anonim ***** válasza:
még mindig ripacskodsz, elég fájdalmas, főleg ezzel az implikált übermensch szindrómával
2014. júl. 27. 23:01
 19/25 anonim ***** válasza:

1. roha dtul

2. nem

3. érdekel

4. senkit

5. sem

2014. júl. 27. 23:27
 20/25 anonim válasza:
Biztos hogy nem.
2014. júl. 27. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!