Itt van 5 dolog rólam. Szeretnél többet megtudni?
1. Szeretem az absztrakt gondolkozást, vagyis gyakran próbálok olyan megoldást vagy modellt alkotni, amely egy másik rendszerből merít ötletet.
2. Alapvetően úgy gondolom, hogy a kreativitás önmagában senkinek nem eredményez sikert. Van, amikor jobban jár az ember, ha elveszíti az önkontrollt. A kettő számomra azért függ össze, mert az emberi kapcsolatokban sokszor az érdeklődés fenntartása helyett a kockázatvállalásra van inkább szükség. Ennek az egyensúlyát szeretném én megtanulni.
3. Szükségem van információra.
4. Gyakran érzem azt, hogy valami vonz. Az igényeim közé tartozik például az, hogy ne mindig ugyanazon a nyelven beszéljek.
5. 21 éves, Budapesten élő srác vagyok.
:)
Jaj!
Meg ez az 5 dolog is sok volt.
""3. Szükségem van információra. " A rubik kockának 43,252,003,274,489,856,000 féle lehetséges állása van"
Köszönöm. Jobban érdekelne, ha azt is megosztanád, hogy ez az eredmény hogyan kapható meg! :)
De információ alatt nyilván az olyan, számomra értékes, becses adatokat értettem, amelyeket másoktól kaphatok meg. (Hasonlóért cserébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!