Szerintetek mért van az h ilyen vékony csajok kellenek mindenkinek?
Ne aggódj, nem mindenkinek a vékony lányok jönnek be. Szerintem az első és legfontosabb, hogy Te elfogadd magad olyannak, amilyen vagy és érezd jól magad a bőrödben. Ha ez nincs így, akkor tudsz változtatni rajta, és ezt nem feltétlen a testalkatodra értem.
Hidd el, a külvilág olyannak lát, amilyennek Te látod saját magadat, függetlenül attól, hogy éppen vékonyabb vagy e, vagy van rajtad egy kis fognivaló. :)
21/L
Mindenkinek? Biztos, hogy nem, sőt szerintem a többségnek sem. Szerintem kimondottan nem szép egy vézna lány, kellenek a nőies vonalak, a nagy mellek.
24/F
Hát nekem volt egy ilyen divatos piszkafa barátnőm... Soha ilyet még egyszer!
Az, hogy nem volt rajta mit fogni, az a legkevesebb, de mindig attól féltem, hogy ha ráfekszem, meghal.
Idegre-menő volt, hogy ha kajálni mentünk, akkor csak a hülye kalóriáit számolta, meg mindenhez nyekergett, meg mindig olyan mísz volt, meg minden kaját lefikázott - ráadásul túrázásnál hamar kipukkant, elfáradt...
Isten őrizzen meg még egy ilyen rozogától!!!
(ez a Norbi eltakarodhatna a rossebbe, sok lányt tesz tönkre egy életre!)
Egy vézna tyúkkal végigmenni egy kockaköves mellékutcán kész bonyodalom: a csontzenétől az összes kutya megvadul!
A teltebb nők sokkal vidámabbak, és sokkal jobb az ágyban velük!
9-es vok: tegyél egy képet, hogy mi a baj veled.
De inkább az önértékeléseddel van baj - szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!