Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg lehet tanulni, hogy...

Meg lehet tanulni, hogy hogyan kell "megszerezni" egy lányt?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok pl ilyen szisztematikusan és pron felszedni egy lányt, mint ahogy ide le van írva.

[link]

Meg lehet ezt tanulni, vagy erre születni kell, és b*szhatom az egészet?

2014. júl. 27. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyilván nem árt, ha jól nézel ki és nem vagy egy okádék. De ha átlagos vagy csak félénk, akkor lehet sokat fejlődni. Pl a lányoknál bejön a humor, a talpraesettség, lazaság. Ezeket lehet tanulni. Nem olvastam el, de szerintem legyél egyedi, ne iylenekből építkezz. 24/F
2014. júl. 27. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Meglehet tanulni még könyveket is írtak ebben a témában.
2014. júl. 27. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért kell a csajozást tanulni? :D Elég ha jól nézel ki ÉS jófej vagy.
2014. júl. 27. 13:09
 4/8 A kérdező kommentje:
én nem nézek ki jól...:)
2014. júl. 27. 13:10
 5/8 A kérdező kommentje:
vagy mondjátok meg ti...
2014. júl. 27. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Előbb az elmélettel kell megismerkedned.

Ebben léteznek ingyenes blogok, netes oldalak, vagy PDF formátumú könyvek, amiket olvashatsz.

Vagy fizethetsz könyvekért, tanfolyamokért is.

Miután magadra szedtél valamennyi elméleti tudást, utána viszont a gyakorlat jön. Kezdeményezés, leszólítás, ismerkedés.

Undorító hazugság, hogy a csajozás mindenkiben magától fog jönni. Csak nagyon kevés férfi születik vagy nevelődik úgy, hogy alapból, erőlködés nélkül benedvesíti a lányok bugyiját. A legtöbbnek igenis, ha nagyszámú sikert akar, akkor tanulnia kell.

Aki ezt nem fogadja el, az rinyáljon a sarokban, hogy milyen rossz a világ hozzá. Vagy inkább változzon meg. Én az utóbbit javaslom.

2014. júl. 27. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Normális esetben egy kapcsolat alapja a kölcsönös nemi vonzalom.

Nincs olyan hogy valakit te "megszerzel".

Ahhoz kell ő is.

2 emberen múlik.

Ha nem tetszel neki úgyis el fog küldeni akármivel próbálkozol.

2014. júl. 27. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:

7:

Attól hogy első pillantásra tetszel egy lánynak, még ezer módon elbaszhatod és az emberek el is basszák a dolgokat. Egy ismerkedési folyamat lezajlhat jól, vagy rosszul is. Nem minden akkor dől el, amikor a felek találkoznak.

2014. júl. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!