Újra kell kezdenem az egészet? 2007ben elkezdtem vezetni tanulni, de nem tudtam megszerezni a jogsit.
Először a járművezetés gondolatával kellene megbarátkoznod, különben most is stressz és bukás lesz a vége, ami pénzpazarlás.
Tudtommal a sikeres KRESZ-vizsgát követően 2 éved van a tanfolyam többi részére, ha ezen belül nem sikerül, akkor újra kell csinálnod a KRESZ-t is.
Szerintem csináld meg bátran! :)
Nem a jogsi szezésnél tanul meg az ember vezetni hanem amikor már csak az autó van meg te!
Az összes vizsgabiztos oktató csak a pénzre hajt!
Egyik kollégám 5 x + 3 x bukott meg B kategórián annó őt is el küldték PÁV ra sikerült meg minden!
És PÁV után így is utána +3 x elvágták forgalmin.
Sikerült neki utána ment C+E kaetgóriára D kategóriára és PÁV 1.2 kategóriára!
4 évet buszvezető volt balesetmentesen buszozott..
És a mai napig mentőzik Budapesten!
Tehát nem szabad itélkezni, el mondom nektem én a B jogsimért nagyon meg szenvedtem annó le is fizettem a vizsgabiztost és nem szeretem az autókat nincs is hozzá érzékem sajnos!
Nekem a busz miatt kelett csak.. és terepjárom van az meg jó nagy ki látom belőle annó nem tudtam terepjáron vizsgázni! :)
És egy balesetem sem volt a közel 8-10 évem alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!