Találok itt fiatal lányt, aki segít elfelejtetni egy lányt, akit sajnos tök potyára nagyon is megkedveltem?
Figyelt kérdés
A lány csak barátnak tart, azt hiszem ő az a típus, aki álomvilágban él és csak az ilyen emó meg nagyon helyes fiúkhoz képes vonzódni, ami én nem vagyok, lévén, hogy rövid majdnem kopaszra nyírt a fejem. JÓ lenne egy lányt találni, akit úgy megkedvelek, mint őt vagyis inkább jobban, akkor nem szenvedném így az elutasítottságot.2014. júl. 26. 23:35
1/7 anonim válasza:
Tudom hogy rossz. Én is pofikára estem. :D Bulizz egyet. Jobb lesz. Vagy tényleg nagyon habarodj bele valakibe. De viszonzottan most.
2/7 anonim válasza:
Fiatal vagyok és lány és szívesen segítek.
De hogy megkedvelsz-e az ízlésedtől függ.
3/7 anonim válasza:
Ha gondolod szívesen beszélgetek veled. :)
6/7 Magoran válasza:
Hát, amikor én vagyok nagyon ki egy csaj miatt, akkor ált. csak ő kellene nekem (bár lehet hogy csak én vagyok túlságosan szentimenális), így ez nálam nem működik. Ehelyett kiírom magamból. Próbáld ki. Egypárszor bejött nekem már.
17/f
7/7 anonim válasza:
én a barátnőmmel 2 napja szakítottam 2x megcsalt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!