Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Senki sem akar engem, de...

Senki sem akar engem, de miért (17F)?

Figyelt kérdés
Sok lánynál próbálkoztam és mindig annyit mondott a végén h jól nézek ki jó tanuló vagyok aranyos meg vicces vagyok meg stb... nemvagyok öntelt de sztem tényleg nem vagyok sem bunkó sem pedig ronda sem nem kövér se nem sovány sokat edzek és kajak egész jó átlagom volt mindig udvarias stb de nem értem h mért nem jön össze tudom h még fiatal vagyok de nagyon türelmetlen vagyok és már bocsánat ha felmegyek városba még egy r**ancot se tudok felszedni nem értem h mért van ez.. sokan mondták h legyek türelemmel de annyit vártam h az nem igaz ... vélemények tapasztalatok? :|
2014. júl. 26. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A lányok nem bírják a picsogó fiúkat.
2014. júl. 26. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Haha, 17 évesen "annyit vártál hogy az nem igaz". Én 25 évesen tartok itt.
2014. júl. 26. 19:19
 3/11 anonim válasza:
legyél rámenõsebb ;)
2014. júl. 26. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:

"annyit vártam h az nem igaz" ezen jót nevettem :D

A személyiség fontos, ha már legalább átlagos külsőd van, akkor már a lányok legnagyobb részénél van esélyed, szóval minden bizonnyal a belsőddel van valami baj. Lehet, hogy türelmetlen, gyerekes, hisztis, értetlen, unalmas vagy, esetleg más gond van veled, nem tudom, de én nem a külsőségekben keresném a hibát.

2014. júl. 26. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy azért, mert én kellek nekik, de kamu lenne, mert én sem kellek nekik....xddddddddddddd

Üdv, a klubban.

Nyugi, majd ha 35 évesek lesznek 2 gyerekkel, akkor majd örülni fognak ha valaki bottal piszkálja őket.

2014. júl. 26. 19:25
 6/11 anonim válasza:
hmm te vagy az Petike? :O
2014. júl. 26. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Az átlag az nagyon fontos egy párkapcsolatban...
2014. júl. 26. 19:26
 8/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok unalmas mindig elvagyok mindenkivel és mindenkit megnevettetek sosincs olyan téma amiről nem tudnék beszélni nem vagyok gyerekes.. tudok komoly dolgokról is beszélgetni velem mindenki szót ért. nagyon sokan modnták h semmi baj nincs velem.. aztán meg mégse bocs inkább egy f***fejjel kavarok.. ezért nem értem sajnos
2014. júl. 26. 19:56
 9/11 anonim válasza:
nekem is mindenki ezzel jön, hogy szép vagy és intelligens és jóarc csak legyél türelmes, de annyira nem tudok az lenni..úgyhogy nem értem, h ez hogy működik:) 17/L
2014. júl. 26. 20:57
 10/11 A kérdező kommentje:
én se :(
2014. júl. 26. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!