Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon akar vagy nem akar engem?

Micaa kérdése:

Vajon akar vagy nem akar engem?

Figyelt kérdés
Még tavaly kezdődött. Munkatársnőm bátyja, akivel soha nem találkoztam rám írt. Nagyon sokat beszélgettünk és pár hét után személyesen is találkoztunk. Jó fejnek tűnt és véleményem szerint Én is szimpatikus voltam neki, hisz keresett, érdeklődött és újabb találkozót is beszéltünk meg, de nem történt köztünk semmi sem. Egyszer csak nem írt, nem válaszolt, nem keresett, majd 3 hónap elteltével válaszolt a legutóbbi üzenetemre. Meglepődtem és nem értettem eltűnésének okát. Megmagyarázta, majd újabb találkozók következtek... Most ott tartunk, hogy írogatunk egymásnak és találkoztunk is már párszor, de még mindig nem történt semmi... Egyszerűen nem értem, hogy most mi van... Szerintetek?
2014. máj. 31. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Eltűnt 3 hónapra, biztos volt valami nő... Most megint eltűnt, most megint van valami nő. szerintem ennyi idő után hagyd a francba... Ne várj rá 3 hónapokat h utána megint eltűnjön.
2014. máj. 31. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne vedd túl komolyan...
2014. máj. 31. 20:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem volt nő azalatt a 3 hónap alatt, a tesóját jól ismerem, elmondta volna... Most nem tűnt el, mindig is olyan zárkózott volt. Most viszont mintha kezdene megnyílni előttem... Nem tudom mi lenne a jó...
2014. máj. 31. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!