Foghiányom miatt voltam sikeres a nőknél?
Figyelt kérdés
Mikor hiányzott elöl egy fogam, egyszerűen mindig volt barátnőm, könnyen tudtam szerezni, és nagyon csinosak is voltak. 2 éve megcsináltattam a fogaimat, azóta semmi, próbálkozok de teljesen sikertelenül, mi lehet a hiba? Most verjem ki a fogpótlást :)2014. júl. 26. 16:46
11/15 anonim válasza:
Amúgy szerintem van ebbe valami, engem is néha tud vonzani egy hiány, nem tudom miért, perce szép ápolt legyenek a fogak, de egy hiány olyan szexisen aranyos is tud lenni :) 25L
12/15 anonim válasza:
Most Victoria Beckham jutott az eszembe amikor fehéritette a fogait és kitÖrt neki mind,szép fogakat csínáltatott:)
13/15 anonim válasza:
Akkor egyszerű kérdező. Állj be a szekrényed egyik sarka elé, és fejeld szét izomból. Lehetőleg valami kemény fa szekrény.
Addig vágd bele a fejed, amíg picit be nem lilul, és máris van "harci" sérülésed, aztán ugyanezt a csuklóddal vagy akármivel, ahová sérülést akarsz.
14/15 anonim válasza:
Tuti nem jönnek össze fogatlan emberrel. Ennyi igénye azért legyen már önmagára.
15/15 anonim válasza:
14-es kisasszony, azért ez nem csak igényen múlik, tudod te milyen drága egy egész fogsodrt megcsináltatni? egy vagyon!!! legalább 500-800 ezer! ha a srác úgy megszívta, mint én, hogy minimálbéren én nincs is mit félrtennei, akkor bizony tényleg a fogatlanság marad neki, mert tudod nem mindenkinek van drága apuci meg anyuci, aki megcsináltatja mint manapság sok fiatalnak, akik szét vannak kényeztetve meg lakást kocsit mindent a seggük alá kapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!