Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az gáz ha így érzek valaki...

Az gáz ha így érzek valaki iránt? 21F

Figyelt kérdés

Azzal kezdem, hogy 21F vagyok

Neten levelezek valakivel(egy közös érdeklődés kapcsán vettem fel vele a kapcsolatot), akivel nagyon összepasszolnánk, nagyon hasonlítunk, és csomó közös érdeklődésünk van. Azt mondhatnám, hogy ő lenne a tökéletes valaki, és ha az összes szabad lány között lehetne keresgélni, akkor is csak kevés hasonló mértékben szimpatikus személyiség lenne találatként.

Csak, hogy mégse legyen tökéletes a dolog, egyrészt én 179, ő meg 181 cm magas, ami kicsit zavaró lehet.

De inkább azzal vagyok zavarban vagyok, hogy én mindig is egy tipikus átlagos nem sovány de nem is pufi, lány mellett képzeltem el magamnak, olyat mint amilyen kategóriába a 20 körüli lányok 90%-a tartozik. Ő ellenben erősen inkább már kívül van ezen pluszba.

De inkább az zavar, hogy az utcán sétáló hozzám arányában hasonló alkatú lányokat (én 179 hez 70kg os vagyok) mikor látom, gyakran annyira olyan hű de tetszik érzésem van, szóval mondhatni ahogy a fiúknál ezt mondani szokás rámoccannék :) De mondjuk az ő képeit látva valahogy nem érzek ilyen ingert.

Ez most nagyon gáz, hogy fiúként nem érzek szexuális ingert a másik fele, vagy ez nem vészes dolog, és változni fog?

2014. júl. 26. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátom te aknát keresel a szarban.
2014. júl. 26. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
hát Én ebből egy kalap szart sem értettem
2014. júl. 26. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján úgy vélem nem ő a "tökéletes valaki", mert rengeteg kételyed van vele kapcsolatban. Én úgy érzem, hogy a lány külseje egyáltalán nem tetszik neked! Szerintem levelezz tovább vele, barátkozz, de semmiképp ne akarj többet barátságnál ha így vélekedsz róla!
2014. júl. 26. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Találkoztatok már valaha személyesen? Ha nem, akkor egyáltalán nem csoda, hogy így érzel. A vonzalom, a szerelem nem fejben dől el levelezések során. Persze így is bele lehet szeretni valakibe, csak az valószínűleg nem maga a személy lesz, hanem egy illúzió. Nem tudhatod, hogy tetszik-e neked, amíg nem néztetek egymás szemébe, nem érezted az illatát, nem hallottad a nevetését stb. Ha "működik a kémia" köztetek, akkor hidd el, eszedbe sem fog jutni többé, hogy nem tökéletes a külsője. Szóval, ha a személyiségetek tényleg annyira összepasszol, szerintem megérne egy próbát, hogy összefussatok egyszer.
2014. júl. 26. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Még nem találkoztunk.

Van olyan képe amin szimpatikus, és tetszik, igaz nem indulok be, de van amit hogy ha csak azt láttam volna róla először, nem foglalkoztam volna vele.

Szeretnék vele találkozni, csak bennem van a kis félsz, hogy ha élőbe sem fog bejönni, mert számolnom kell ezzel is, akkor vajon hogy fogom ezt óvatosan megmondani, mert nem akarnám megbántani, azzal hogy pufibb, mint ami nekem elfogadható lenne. De ez annyira gáz még így is leírni, nem hogy élőbe mondani. De adja Isten, hogy a jobb képeihez hasonlít jobban, és nem kell ilyet mondanom.

2014. júl. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!