Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet úgy udvarolni...

Mefiszto666 kérdése:

Hogyan lehet úgy udvarolni facebookon, úgy hogy az érzelmek érezhetők legyenek?

Figyelt kérdés

Kiszemeltem jelenleg nyaral és csak hétfőn jön haza addig is szeretnék neki valami olyat írni neki facebook-on hogy érezze belőle hogy nekem Ő jelent mindent. Csak az a baj hogy én személyesen szoktam csak udvarolni. Bármi ötlet?

21/F

2014. júl. 25. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

elmondom neked, hogy SEHOGY! :D

úgy lehet, hogy randit beszéltek meg, és taliztok! :)

2014. júl. 26. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Valamit amitől leesik az álla, huh? :D Hmmmmmmmmm...

" Szia!

Már jó ideje barátok vagyunk, úgyhogy úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy őszinte legyek Hozzád. Én valójában..... nő vagyok. Gondoltad volna? "

2014. júl. 26. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyomoronc egy topik ez itt az oldalon :/

És egy normális 21 évesnek akkor sem fordulnak meg már ilyenek még csak a fejében sem. Hogy holmi pocsék virtuális felületen akarjon véghezvinni egy világmegváltó hódítást.

Ilyen szürke gondolkodásmód mellett még azt se hinném el, hogy az érettségidet le tudtad tenni, mert még ahhoz is jóval több kreativitás kellett volna, minthogy rágyere, szemétdombon nemhogy a valamirevaló lányokat, de még az átlag prostikat se lehet felcsípni.

Pláne egy virtuális szemétdombon.

2014. júl. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!