Mefiszto666 kérdése:
Hogyan lehet úgy udvarolni facebookon, úgy hogy az érzelmek érezhetők legyenek?
Figyelt kérdés
Kiszemeltem jelenleg nyaral és csak hétfőn jön haza addig is szeretnék neki valami olyat írni neki facebook-on hogy érezze belőle hogy nekem Ő jelent mindent. Csak az a baj hogy én személyesen szoktam csak udvarolni. Bármi ötlet?
21/F
2014. júl. 25. 23:45
1/13 anonim válasza:
NoooooooooooooooOOOOoooooooooOOOOOOOOOOoooooooOOOOO!
3/13 anonim válasza:
" Szia! Igazából szeretnék neked egy vallomást tenni! Nagyon tettszenek a képeid fészen,nagyon tettszik a stílusod ahogy kommentelsz,tettszik az egész lényed! Nemtudom mennyire veszed ezt tolakodónak,de bejössz nagyon,és többet szeretnék tőled! De először is,találkozzunk négyszemközt,beszélgessübk picit,hogy nem e a virtuális ri**nc arcod mutatod! Gyere el velem megenni egy McChicken Burgert,hogy lásd milyen nagylelkű vagyok,hozzáteszem ÉÉÉN fizetek! Majd irj,puszi egy hódolótól"
5/13 anonim válasza:
" Szia!
Véletlenül, nem a Te nagymamád salakmotorozik? "
6/13 anonim válasza:
"McChicken Burger" - HAHHHAAH!!! Ezen még most is röhögök! Isten vagy ember! :_DDDDDDDD
7/13 anonim válasza:
Megvan. Összeraktam az eddigi válaszok alapján a megfelelőt. Ez az:
" Szia!
Klassz a cupákod a képeken! Véletlenül nem a Te nagymamád salakmotorozik? Nincs kedved eljönni a McChicken Burgerbe?"
:D:DD::D:D:D:D:D
8/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu tényleg 21 éves fiú vagyok, csak jelenleg tanácstalan. A lányt már személyesen ismerem, sőt minden jól halad közöttünk csak valami olyat akarok neki írni facebookon amitől le esik az álla, valamit amire nem számítana.
2014. júl. 26. 00:01
9/13 laci911 válasza:
a minde jól alakul alatt mit értesz ? beszéltek ennyi ? szoktatok egyáltalán érintkezni ?mikor ott vagy szokot vélményt kérni ? valah meg akart hívni valahova ?ha nem akkor vakvágony vagy ...ez ilyen a nők jeleket adnak , vagy utalnak ha te ezt nem veszed észre akkor bukod .
10/13 anonim válasza:
"Említettem már hogy a bal lábam műláb?"
Ettől nem hogy az álla esik le. Még a feje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!