Ma van a szulinapja annak a fiunak, aki nagyon bejon. Irjak neki? bovebben lent.
Figyelt kérdés
Szoval, egyszer rairtam csak ugy. Mindegy mit es hogyan, de poppet beegtem. Szerintetek irjak neki?
elore is koszi a valaszokat.
(bocsi a helyesirasert, telorol irtam)
2014. júl. 25. 13:36
3/14 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki telefonról is normálisan és pontosan tud írni?
4/14 anonim válasza:
kedves utolsó, nem! mert én is! :)
5/14 anonim válasza:
Az első beégés a legkellemetlenebb, utána már égésről égésre egyre kevésbé fog fájni. Írj neki!
6/14 A kérdező kommentje:
elso kettonek koszonom szepen a gyors valaszokat!:))
utolso, csak azert irok igy, mert egyaltalan nincs kedvem ekezetekkel irni.. :)) es amugy, en is tudok helyesen irni. ja, es ha erdekel nem vagyok kivancsi a valaszodra.:**
2014. júl. 25. 13:45
8/14 A kérdező kommentje:
huu. mikozben irtam jottek a valaszok. koszonom szepen MINDENKINEK. :)
2014. júl. 25. 13:46
9/14 A kérdező kommentje:
inkabb idovonalra irnek, mert ez nem olyan nagy cucc. de amugy baratnoktol is olyan tippeket kaptam hogy uzibe irjak. de inkabb nem,maradok az idovonalasnal. mit irjak neki? boldogot vagy boldog szulinapot? szmajli milyen mehet?
2014. júl. 25. 13:49
10/14 anonim válasza:
#6: van egy kis "cuki" flegmaság benned, mit ne mondjak... remélem kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!