Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fel lepni, baratsagot akar,...

Fel lepni, baratsagot akar, vagy csak a megfelelo pillanatot varja? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Mar nyar eleje ota joba vagyok vele, az elejen meg csak haver volt, nem is talalkoztam vele soha, pedig egy varosban lakunk.. en osszel osszejottem egy fiuval akivel mar szinten eleg reg joba voltam, vele tenyleg az elejetol ugy volt h tetszik, de ez lenyegtelen. Akirol szo van, vele is sokat beszeltem, majdnem minden nap. Neha amikor rossz kedvem volt a baratom miatt rakerdezett, megbeszeltem vele, tanacsokat adott, megvigasztalt. A tanacsai mindig a baratom ellen beszeltek, persze nem mondta ki soha hogy hagyjam ott, csak a velemenyet elmondta. Egyre tobbet veszekedtem a baratommal, o pedig mindig eszrevette hogy valami nincs rendben. Ha valami mas bajom volt is elmondhattam neki, mindig segitett ahogy csak tudott. Ha nem mondtam is megertette, nem faggatott, csak probalt megnyugtatni. Januar kornyeken eloszor beszeltunk telefonon, mondta h unatkozni fog ugyhogy felhiv. Ejfeltol hajnal 3ig beszeltunk, de o aznap lent volt a barataival iszogatni szoval jobban megnyilt elottem. beszelgettunk a csaladunkrol, es lattam hogy hasonloak vagyunk.. itt ugy tekintettem ra mintha aterezne amit en, mert o is szinte ugyan abban a helyzetben volt. Persze nem ereztem iranta semmi vonzalmat, mert volt baratom es ot szerettem. Egyszer mondta, hogy menjek le vele a boltba, mert elfogyott valami.. csodalkoztam is, mert a hazatol nem messze van egy kisbolt ahol lehet venni azt amit akart.. mindegy, kimentem vele, es vett egy csokit nekem. Azt mondta azert kapom mert kimentem vele es nem egyedul kellett mennie. Parszor meg lementunk egyutt a boltba, meg neha osszefutottunk. Kb 4-5hete szakitottam a baratommal, mert mar vagy 1,5honapja nagyon megromlott a viszonyunk, Nem nekem koszonhetoen. Vegig mellettem volt, minden nap beszelunk. Egyre tobbet talalkozunk, egy heten 3-4x is. Multkor vele meg egy haverjaval kimentunk setalni, jol ereztem magam es szerintem o is, mert kerdezte a haverja elott h legkozelebb is megyek-e. Telefonon is sokat szoktunk beszelni, de legtobbszor csak irkalunk, de azt reggeltol estig. Multkor elmentunk egy rendezvenyre a barati tarsasagaval es meg par csajjal. mindegy, eleg sokan voltunk. ittak a barataival, de o kevesebbet. Nem hanyagolt a baratai miatt, mindig mellettem volt. Este fele mi hamarabb eljottunk mint a tobbiek, mert nekem sietni kellett, nem voltam sokaig elengedve. Lekestunk majdnem minden buszt, vartunk 2orat is kb.. otthonrol irtam neki, h sajnalom stb, maradhatott volna a barataival, de aztmondta azert volt ideges, nehogy leszidjanak otthon. Es hogy ha nem erezne jol magat velem nem hivott volna, es igy is jo volt. Amikor talalkozunk olyanok vagyunk mint a haverok, lokdosodunk verekszunk, irasban is ugy beszelunk egymassal, de neha anyira mas.. a szuleim feltenek tole, o 20eves en 15. Kulsore jol nez ki, anyam ugy allitja be mintha olyan nagy csajozos lenne es azt akarna... pedig meg nem volt sok baratnoje, allitolag akik voltak azokkal is nagyon sokaig csak baratok voltak es utana vallotta be nekik h tobbet erez, szoval nemtudom mit gondoljak.. a korkulonbseggel ne nagyon jojjon senki, egy ertelmi szinten vagyok vele kb.. szerintem:D es meg annyi, hogy azokat szokta mondani h baratnak csak engem mondana ugy igazan, mert tudja h ram mindig szamithat, de amikor este elkoszonunk mindig irunk szivet.. amikor egyszer egy haverjaval buliztak es tobbet ivott azt mondta h szeret mindennel jobban, meg engem nem hagyna itt.. masnap azt mondta h a lenyeg igaz, csak szarul lett megfogalmazva.. neha atmegyek hozza kisidore hogy utana menjunk valamerre, nem csinal semmi felreertheto dolgot, tenyleg mint a haverok.. a legjobb baratomnak az a velemenye h tuti tetszek neki, es allandoan vele szivat:D(o is 20eves es fiu) elnezest a helyesirasi hibak es ekezetek miatt, csak telefonrol eleg hosszadalmas lett volna leirni ugy igazan, igyis sokat szedvedtem vele.. es nem az a szandekom, hogy osszejojjek vele vagy valami, csak tisztaban szeretnek lenni valamennyire a szandekaival. Ertelmes valaszokat, ha lehetne..
2014. febr. 25. 22:46
 1/1 Grim13 ***** válasza:
egy k u rva deka ékezet nélkül ki fogja elolvasni ezt a háború és béke másolatot szerinted ? ha fél akkor nem kell mert gyáva ... tárgytalan ha barát akar lenni megint tárgytalan ha a megfelelő pillanatot várja akkor nincs mit tenni, ha valaki más összejönne neked akkor bukta... ugye akkor megint tárgytalan, ha szeretnéd hogy együtt legyetek adj neki jeleket! ha nem jön be akkor hagyd a fenébe azt a maflát, lesz ott olyan is aki veszi a jeleket, ha mégis kell akkor meg mond meg neki max nemet mond de akkor legalább kiderül hogy feleslegesen olvastam-e el 4 sort ebből a katyvaszból amit leírtál! ha a barátod ellen beszélt akkor nagy valószínűséggel úgy értette hogyha ő lenne a hapi helyében, tehát örülne ha ö lenne a helyében, ja hogy most látom 20v 15 ! elmentek ti a ... + megláttam az utolsó mondatot is ! hallod azért nem törlöm amit eddig írtam hogy lásd a szándékot de most már a véleményem is leírom, te egy unatkozó kis 3,14csa vagy az meg egy szerencsétlen kanos 20 éves én meg egy troll ... remélem letöröd a műkörmöd válasz írás közben !
2014. febr. 27. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!