Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem érdeklek senkit?

Miért nem érdeklek senkit?

Figyelt kérdés
Úgy értem, 15 éves létemre még a nyomát se látom annak, hogy a fiúkat lányként érdekelném, max. leckemásolásban. Egyetlen egy fiú volt, aki érezhetett irántam valamit, de ezt igencsak ijesztően és noname adta tudtomra, úgyhogy tartottam tőle. Mit, mit tehetnék még, hogy érdekeljem őket? Igyekszem. Odafigyelek a külsőmre, bár alapból nincs egy fiúk álma alkatom, de ezen nem lehet segíteni... Próbálok beszélgetést kezdeményezni, segíteni, ha kérdésük van... Tudom, hogy ezer ilyen kérdés volt már, elnézést, de mégis, mit tehetnék?

2014. júl. 25. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
le kell fogyni, egy tömör lányhoz egy fiú sem tud vonzódni, fogadjátok már el!
2014. júl. 25. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert kövér vagy (saját állításod szerint) és talán csúnya is.

"alapból nincs egy fiúk álma alkatom, de ezen nem lehet segíteni..."

Az alkatodon miért ne lehetne segíteni?

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 25. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyiböl azért nagyon nehéz tanácsolni valamit. (Kép priviven? Picit mesélj magadrol, napjaidrol!)
2014. júl. 25. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
mekkora kamu az első kép!
2014. júl. 25. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hiszen aktívan kell tenni évekig azért, hogy valaki egyikből a másikká váljon és a legtöbb ember inkább hazugságot kiált, minthogy elismerje, ez neki is menne a megfelelő akarással.
2014. júl. 25. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, azt hittem, egyet se kapok.

Nem, kövérnek nem nevezném magam, 161cm- hez 52 kg vagyok... A bajom a külsőmön leginkább a mellemmel van, nagyon kicsik, és már nem esélyes, hogy nőnének...

2014. júl. 25. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
nem pont az a lényeg hogy kosárlabda méretű melled legyen sok más is szerepet játszik abban hogy milyen benyomást keltesz egy fiúban :) 15/F
2014. júl. 26. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:

7* vagyok

írhatsz privátba ha van kedved beszélgetni:)

2014. júl. 27. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!