Senkit nem érdeklek?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam szép lánynak, de másoktól kapom hogy szép vagyok..
Nem vagyok vékony, de nem is vagyok dagadt, inkább van rajtam mit szeretni :) 175cm magas vagyok és 70kg, barna vállig érő haj, ápolt külső, kevés smink, ápolt műköröm (nem hosszú és r*bancos) mégsem találok magamnak párt. Természetesen volt már 2-3 kapcsolatom de egyik sem volt az igazi.
Privátban küldök képet, de írd le a korod és hogy melyik megyében laksz, nem akarok ismerőssel találkozni :)
L20
2013. dec. 26. 20:22
1/18 anonim válasza:
Talan kicsit túl sok szeretnivaló van rajtad.
2/18 anonim válasza:
Szabolcs megye, 21/F, nekem küldhetsz képet, kíváncsi vagyok. :)
6/18 anonim válasza:
pest megye alja(kis falu, úgyhogy inkább le se írom.). 19/f
8/18 anonim válasza:
Borsod, 29/F. Egyébként nem biztos, hogy csak másokban volt a hiba, ha egyik kapcsolatod se volt az igazi, plusz te adtál nekik esélyt, szóval te döntötted el, hogy velük akarsz lenni, nem pedig mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!