Senkit nem érdeklek?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam szép lánynak, de másoktól kapom hogy szép vagyok..
Nem vagyok vékony, de nem is vagyok dagadt, inkább van rajtam mit szeretni :) 175cm magas vagyok és 70kg, barna vállig érő haj, ápolt külső, kevés smink, ápolt műköröm (nem hosszú és r*bancos) mégsem találok magamnak párt. Természetesen volt már 2-3 kapcsolatom de egyik sem volt az igazi.
Privátban küldök képet, de írd le a korod és hogy melyik megyében laksz, nem akarok ismerőssel találkozni :)
L20
2013. dec. 26. 20:22
14/18 anonim válasza:
ha gondolod küldheted.
26F Budapest
15/18 anonim válasza:
túl magas vagy, azért nincs pasid.
én nem szeretem az ilyen langalétra lányokat, főleg ha még ducik is, azaz (van rajta mit szeretni ez sajnos arra utal) akkor hányok is tőlük! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!