Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ráhajtanátok egy ilyen csajra?

Ráhajtanátok egy ilyen csajra?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki már régóta foglalkoztat. Gyönyörű, kedves, intelligens, állati különleges (nem a tipikus sablon-r*banc, swag akárki), humoros, iszonyat szerethető. A haverjaim viszont kiröhögnek, h olyan csajt választok, aki stréber (annyi, h jól tanul és 1-szer még régen szólt 1 tanárnak lyukasórán), és zárkózott (nem az a nagy társasági ember, érzékeny, néha sértődékeny). Igazából nagyobb társaságban feszeng, visszahúzódó, de mondom, egyébként Ő számomra tökéletes. Ti mit gondoltok a leírtak alapján? Mit csinálnátok a helyemben?

2014. júl. 25. 00:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem add meg nekem a számát.
2014. júl. 25. 00:56
 2/9 anonim válasza:
Hát küldj rola képet akár ide vagy privibe.. többet tudunk akkor mondani
2014. júl. 25. 00:57
 3/9 anonim válasza:
Ha tenyleg igy erzel iranta, ne foglalkozz masok velemenyevel :)
2014. júl. 25. 00:59
 4/9 anonim ***** válasza:
El ne köved az én hibám! Én elszalasztottam a lehetőségem középikolába és azóta se találok kagamnak ilyen lányt! Ne foglalkozz a haverjaiddal, éretlen felfogás ez!
2014. júl. 25. 01:01
 5/9 Marc Bolan ***** válasza:
100%

Ha a helyedben lénnék, akkor nekem is: "Ő számomra tökéletes."

Tehát nem kérdeznék, hanem kezdeném az udvarlást.

Így, hogy nem vagyok a helyedben, azt tudom írni, hogy ezek a tulajdonságok nekem is tetszenek.

2014. júl. 25. 01:03
 6/9 Marc Bolan ***** válasza:
*lennék :)
2014. júl. 25. 01:03
 7/9 anonim válasza:
Megszerezném :) Ha Ő a "tökéletes", akkor hol a kérdés? :D
2014. júl. 25. 08:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2014. júl. 25. 13:12
 9/9 alice773 válasza:
UDVAROLJ!!! mielőtt elveszted és más lessz nekei! ha belevagy-zúgva akkor neérdekeljen senki!!! ilyet nehaggy ki,drukollok barátom!!!
2014. júl. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!