Szerintetek van valami hátsó szándék itt?
Én egy elég csúnya kövér fiú vagyok a fogaim a legcsúnyábbak ,ez abból is látszik, hogy 30 évesen még nem volt barátnőm.
Tegnap este utaztam a vonatom és odajött egy igazi csinos nő, az a tipikus jó nő, eszméletlen jó test, szép mellek, hosszú szökés haj, csinos öltözet stb. és azt mondta, hogy már tegnap is látott a vonaton, de nem mert odajönni, mert milyen már hogy a nő kezd el ismerkedni, de tökre szimpinek és rendes fiúnak nézek ki és szeretne velem ismerkedni. Elkezdtünk beszélgetni, megadta a számát én is megadtam. Nem tudom higgyek-e neki vagy más lehet itt a szándék....
úúff barátom, szerintem ez nem a szép testedet akarja és a megértő lelkedet.
Gondolj bele egy bomba csajt körül rajonganak a jó pasik. Elég abszurd, hogy neki egy (ne vedd sértésnek) csúnya fiú tetszik és az meg pláne abszurd, hogy ő megy oda hozzád.
De szerintem kezdhetsz ezzel a kapcsolattal haladni, ha meg a pénzedre hajt azt szerintem hamar észre fogod venni. Mert több mint valószínű, hogy erre megy a játék. (de ha tudod húzd meg)
Lehet, hogy férjet keres.
Elege van már a próbálkozásokból és úgy gondolta egy kevésbé helyes fiú örül majd, hogy szóba állt vele és könnyebben tudja majd irányítani.
szerintem ne sejts mögötte semmit, feszültség nélkül kezeld a dolgot...menj bele ha szerinted rendben van a dolog...itt a nagy esélyed :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!