Gazdag vagyok, házzal, autóval, mindennel. Ez már elég a mai, felületes "lányoknak"?
Házam amerikai stílusú, 2012-ben épült, autóim: 2013-as Mercedes-Benz SL65 AMG, 2013-as BMW 6-Series Gran Coupe, Porsche Panamera 2013, 2014 Audi TT ...
Na mostmár jöhettek, ribik!
Valami azt súgja ezek csak virtuálisak. És én imádom a jó sportkocsikat, és megértem ha valaki többet is tart belőlük, ha megteheti egészségére de akinek a Panamera-ra van pénze az nem fogja TT-vel égetni magát...
A felületes lányoknak lehet elég, de hogy úgy mondjam "your loss" ha neked ez kell. Én inkább szánalmas tarom ha valaki annyira se tartja magát, hogy a pénze megelőzze.
Tényleg, mit csinálsz ennyi autóval? Nem lenne elég egy?
Amúgy megtaláltad a boldogságodat egy rendes lány mellett vagy szórtad a vagyonodat olyanokra akik csak a pénzeszsákot látták benned és nem az embert, férfit...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!