Szerintetek melyik előnyösebb egy férfi esetében? Jó arcberendezésű de nem jó testű vagy jó testű de rossz arcberendezésű?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a személyiség is fontos, de vegyük azt, hogy a strandon vagyunk és első benyomást nézzük.2014. júl. 22. 23:15
2/12 anonim válasza:
A strandon a testét nézem, amúgy az arc fontosabb
Ha helyes egy pasi, akkor jól megbámulom
Ha jó a teste, ránézek, csekkolom az arcát is,és véleményezem magamba, hogy kár érte, ha ez a helyzet lenne:D
4/12 anonim válasza:
a 2.-nak könnyebb sokkal a helyzete,előnyösebb helyzete van jóval.
5/12 anonim válasza:
Nekem az arc fontosabb, bár egyébként én a mások által nem feltétlenül jó testű srácokat kedvelem. A mackósabb alkatokat:)
7/12 anonim válasza:
Az arcot a nők meglátásaim szerint magasról leszarják. Legyél kigyúrt állat különben szóba sem állnak veled. Kivéve ha vastag a buxa, akkor tök mindegy, hogy hogyan nézel ki, hiszen a magyar nő szívéhez a pénztárcádon át vezet az út.
8/12 anonim válasza:
Strandon én is inkább a testet nézem, de egyébként az arc sokkal fontosabb. A testén tud fejleszteni, az arca viszont ha nem tetszik valakinek, akkor az veszett fejsze..
9/12 anonim válasza:
Azért volt már olyan a történelemben, hogy valaki egy kis eddzés után bejött a lánynak, szal nem veszett fejsze ;)
10/12 anonim válasza:
Pont NEM ezt írtam, inkább olvasd már el légyszíves még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!