Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért én írjak neki mindig ő...

Miért én írjak neki mindig ő miért nem ír?

Figyelt kérdés
Van egy lány megismertem buliba és mindig én szoktam írni neki chaten ő sose ír rám.Pedig jól elbeszélgetünk meg nem röviden tömören válaszol mindenre és ő is vissza szokott kérdezni nem úgy tűnik mintha le akarna koptatni.Azt érzem mégis, hogy én írjak mindig hogy nem érdeklem.Ti mit gondoltok?

2014. júl. 22. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

ez a te formád?

minek önsajnálod magad?

majd lesz más és kész.

nem te vagy a világ legszerencsétlenebbike.

te is csak egy vagy a sok ember közül, semmivel se különb

2014. júl. 22. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
nem lehet tudni... szerintem hívd randizni, valószínűleg elmegy veled! :) ott majd elválik, hogy egy szinttel feljebb léptek-e :)
2014. júl. 22. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Vszinüleg ö nem akar töled semmit, te pedig igen. Ne irj te se neki. Ennyi!
2014. júl. 22. 11:53
 14/15 anonim válasza:
Hányszor beszélgettetek eddig? Esetleg kicsit többet elárulnal erről az egészről? Úgy talán jobban tudnánk tanácsot adni! De Szerintem semmiképp se add fel, írj neki, max most végleg megtudod, hogy bejossz-e neki. Fel a fejjel!
2014. júl. 23. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg örülj neki, hogy nem egy nyomulós típus. Ha a háta közepére sem kívánná a veled való beszélgetést, akkor hiába irkálnál neki, csak foghegyről válaszolgatna, vagy úgy sem! Ez azt is jelentheti, hogy egy büszke lányba botlottál, aki értékeli ha a pasi egy pasi, és nem neki kell futnia utána nő létére... :)
2014. júl. 23. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!