Miért én írjak neki mindig ő miért nem ír?
Figyelt kérdés
Van egy lány megismertem buliba és mindig én szoktam írni neki chaten ő sose ír rám.Pedig jól elbeszélgetünk meg nem röviden tömören válaszol mindenre és ő is vissza szokott kérdezni nem úgy tűnik mintha le akarna koptatni.Azt érzem mégis, hogy én írjak mindig hogy nem érdeklem.Ti mit gondoltok?2014. júl. 22. 10:57
1/15 anonim válasza:
Azért nem ír, mert nem érdekled. A beszélgetések nem voltak unalmasak, egysíkúak?
2/15 anonim válasza:
Lehet egyszerűen nő létére úgy gondolja, hogy alap, hogy a férfi keresse. Ez amolyan női büszkeség. ( anno én is ilyen voltam.) :)
3/15 anonim válasza:
én azért nem szoktam gyakran kezdeményezni a beszélgetéseket (nem soha, néha azért szoktam.), mert úgy gondolom, hogy akkor azt hinné a srác, hogy nagyon nyomulok rá, és nem lennék neki annyira érdekes. Meg jól is esik, ha ő keres.
20/L
4/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nem érdekled. Én is ilyen vagyok, elvárom, hogy a pasi keressen. És ha érdeklem, keresni is fog. Tudom, nem mindig a legjobb hozzáállás, de nem minden csaj rámenős.
5/15 anonim válasza:
de ha sose ír a csaj, akkor meg úgy tűnik, h nem érdekli, a srác meg továbbléphet.
a csaj nem kezeli egyenlő félként , a csaj is lehetne kíváncsi rá...
6/15 anonim válasza:
Vagy alap dolognak tartja hogy te írj vagy nem érdekled..
Ne írj neki 1-2 napig és akkor kiderül
7/15 anonim válasza:
Lehet elfoglalt vagy más pasival is beszèl ès õ èrdekli
8/15 anonim válasza:
Vagy lehet ilyen a termèszete, hogy elbeszèlget mindenkivel aki ráír
9/15 anonim válasza:
Ez már csak egy döglött ló ostorozása
10/15 A kérdező kommentje:
Értem :( hát ez az én formám köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 22. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!