Mit lehetne tenni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást. De eddig leginkább köszönőviszonyban voltunk, pár szót váltottunk. Szokott bókolgatni, de nem mer kezdeményezni. Mai napon megkérdezte mi az amit kiposztoltam, érdeklődött felőle. (sose csinált ilyet) Majd más dolgokról is kérdezett. Néhány dologban tanácsot is adott. Nem vagyok egy pasizós típus. Nem merem elhívni csak úgy valamire. Úgy érzem neki kellene ezt a lépést megtennie. Szemmel láthatóan tetszem neki, ha a közelében vagyok akkor kissé zavarba jön és ideges lesz, babrál valamit stb...2014. júl. 21. 18:15
1/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő
2014. júl. 21. 18:15
2/6 anonim válasza:
Ő már tett egy lépést feléd, ideje neked is cselekedned.
3/6 anonim válasza:
A pasik nagy része azt szeretné hogy a nő kezdeményezzen, pedig tudják hogy nekik kéne. Közeledj felé jobban, hogy érezze h te is akarod.
4/6 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve egy fárasztó délután kávézni, vagy valami hasonló. :)
5/6 anonim válasza:
Ha nem is hívod el, személyesen vagy neten keresztül mindenképp kezdeményezz vele beszélgetést hogy tudja, te is szereted a társaságát :)
6/6 anonim válasza:
nem lehet, hogy nem biztos a szándékaidban? és a "zöld jelzésre" vár?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!