Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem érdeklem már? Lent

Nem érdeklem már? Lent

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már 2 hónapja beszélgetek fb-on. ( ő irt rám, szinte mindennap) Talizni is akart ( filmezni ) aztán lemondta h mégse jó..mondjuk én sétálni is elmentem volna vele de nem akartam neki mondani. Képeket is küldtünk egymásnak meg becézgetett stb...mostanába meg mindig én írok neki de akkor is úgy érzem mintha nem akarna beszélni velem. mit rontottam el? nem akarom felhozni h talizzunk..félek a visszautasítástól
2014. júl. 21. 17:45
 1/1 anonim válasza:
100%
Szia! :) Velem is ugyanez volt a helyzet, nálam például hallott rólam valamit ( ami persze nem volt igaz) és ez vette el a kedvét..:) Én amondó vagyok, szerintem kérdezz rá. Tisztán és egyenesen. Szerintem a talit is felhozhatod neki, hidd el, ha tovább vársz csak sokkal rosszabb lesz. 17/L
2014. júl. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!