Miert van az h egy normalis 14 eves lany senkinek sem tetszik? A pasiknak a ribis csajok jonnek csak be?
Figyelt kérdés
Voltam mar "kikupalva" olyan bomba lany kent ugy mindenki szinte megfordul utanam de az nem en vagyok ...es ha onmagamat adom csak a nyomiknak tetszek..Unalmas tipus sem vagyok (sztem) . minden korombeli sminkeli magat szoknyakba jar meg ribis ruhakba meg az egesz melle kint van en ennek pont az ellenkezoje vagyok. nyaron csak short bo fazonu rovidujju vagy top es tornacsuka vagy papucs van rajtam. mi velem a baj? a szemem barna a hajam is habar az utobbi hullamos es vallig er a hosszukas arcom miatt nem all jol a hosszu haj. apropo hosszukas arc altalanosba lofejunek is csufoltak...2014. júl. 20. 21:36
1/12 anonim válasza:
"senkinek sem tetszik" <----> "csak a nyomiknak tetszek"
"pasiknak a ribis csajok jonnek csak be"
Anyád.
3/12 anonim válasza:
Küldenél képet? :) 16 vagyok :)
5/12 anonim válasza:
te nem vagy normális talán azért...
6/12 A kérdező kommentje:
senkinek nem kuldok a kerdesre feleljetek
2014. júl. 20. 21:38
7/12 anonim válasza:
hogy mered magad normálisnak nevezni, de most komolyan? :D inkább szánalmas vagy
9/12 anonim válasza:
Paraszt vagy te nem normális átlóg a kapa a szádból
10/12 anonim válasza:
Inkább egy ribis csaj,már bocs,,van önként jelentkező ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!