Gáz, ha egy fiú időnként elsírja magát, mert egy lánynak sem kell, senkinek sem tetszik?
Itt is, ha mutatok képet vagy rondának neveznek vagy eltűnnek örökre és nem is írnak többé a lányok. Miért büntet így az élet, más fiúnak csak, mert helyes jönnek a lányok maguktól is, én meg, ha próbálkozom is folyamatosan csak a szart kapom az élettől, már nagyon elegem van ebből! Nem bírok így élni, olyan igazságtalanság ez!
Nem bírom elfogadni, hogy ennyire ronndának tartanak a lányok,hog ymég olyanoknak sem kellek,a kikre rá sem néznek a fiúk. Nem rég egy kövér, csúnya lány rondázott le. Úgy beszélt velem, mintha ő valami álomnő lenne. Pedig csak azért próbálkoztam nála, mert mndneki azzal jött, hogy le kell adni a szintet és majd jön a csoda.
Nincs ebben semmi gáz. :)
Ne adj mások baromságaira, ez az én véleményem.
Hát, ha ezért bőgsz, az gáz.
Szerintem az a te fő bajod, hogy a szüleid nem büszkék rá, hogy ilyen gyerekük lehet.
Én is azt gondoltam tiniként, hogy ronda vagyok, mert nem kívánt gyerek voltam, és nem szerettek otthon.
És ezt is sugároztam magamról, persze, hogy nem tetszettem senkinek.
Pedig nem is voltam ronda, csak depis.
Keress inkább valami tartalmas hobbit, próbáld jól érezni magad a bőrödben, ha kiegyensúlyozott leszel, a lányok is jobban fognak hozzád vonzódni.
azért ne sírjál már ha férfi/fiú vagy
#7: örülj, hogy tudsz tükörbe nézni, ha én belenézek akkor elreped :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!