14-17 éves lányok, miért a huszonéves pasikra buktok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 16:29
1/11 anonim válasza:
Talán te nem buksz a huszonéves csajokra?
2/11 anonim válasza:
Azért írok mert érdekelnek a válaszok :)
1.nekem sokkal inkább bejön a korosztályom mint az idősebbek.
15/F
3/11 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, ha tetszenk, de én nem hajtok rájuk.
2014. júl. 20. 16:33
4/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Oke h érettebb meg minden de 80% h csak megdug és otthag
5/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdézem...
2014. júl. 20. 16:39
6/11 DanteSparda válasza:
ez mióta van igy én velem nem állnak szóba a 16-17 éves lányok mivel idősnek tartanak de aztán meg a korosztályukra panaszkodnak hogy gyerekesek nem értem én ezt
7/11 anonim válasza:
De ha lenne esélyed, te is hajtanál, nem? :D
8/11 anonim válasza:
Miert a 17 eves talan nem hagy ott? Az is vsak megdugi akar
9/11 anonim válasza:
14-17 évesek 90%-a megdug és otthagy
20 éveseknek "csak" a 80%-a
*nem pontos adat nyílván csak az arányokat mutatja
+ a 20-as pasik
gyakran (szinte mindig) Érettebbek
Sokszor jobban néznek ki (naagyon sokszor)
Sokukkal pedig egész normálisan el tudok beszélgetni a világ dolgairól, míg fiatalabbakkal ezt általában nem tehetem meg. Nem hibáztathatom azért mert nem érdekli Őket, csak a kis saját világuk, de én nem szeretnék "csak" ennek a részese lenni. (Ami egészen megtisztelő, hogy mondjuk megosztaná velem, de én már csal ilyen "hálátlan" vagyok). :)
17/l
10/11 anonim válasza:
rám hajthatna néhány tizen éves lány- egy húsz éves fiú ( kikötés: ne terepjáróval tedd meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!