Huszonéves lányoknak magasabb elvárásaik vannak pasi terén?
Bizony attól függ mennyi idősek ezen belül is,mert például nálunk az egyetemen akik huszas éveik elején járnak,pontosan ugyanazt csinálják mint eddig.Buli,szex,pia,és ugyanúgy a kigyúrt bunkó gyerekek után futnak, mint egy pincsi.A többi srác mintha levegő lenne ott...
23/F
Hármasnak üzenem hogy az ilyen törtető anyagias ribizliktől hányingerem van. És ha beleszeretsz egy csóró pasiba akkor mi van?
A pasik nem nagyon szeretik az anyagias nőket.
Tudod hármas van az a nő akinek semmi sem elég. Ha van egy munkám amit szeretek akkor az neki nem elég. Több fizetést, nagy irodát, titkárnőt akar. Ha van egy lakásom akkor nagyobbat akar. Ha van egy autóm akkor ő újabbat akar. És amikor megcsal akkor én vagyok a bunkó.
Ötös voltam.
3-as.
Ezt még is, hogy gondolod? "ha beleszeretnék egy csoro magyar fiúba, akkor valószinű pár hónapon belül jól kereső fiú lenne" Adsz neki munkát?? :)
Igen,a többségnek magasabb.De még barátságban is sajnos!
Nálam ugyanaz az elvárás,vagyis hogy nagyon tetsszen,mint tizen évesen,mert nem akarok kölyköt,amihez egy rakás pénz kell.A luxus sem érdekel.27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!