Csajok ha elmentek buliba es alkoholt fogyasztotok akkor benne szoktatok lenni olyan dolgokban hogy valami pasival elmentek hancurozni?
Figyelt kérdés
Bocs a gyengéd megfogalmazásért de nemakartam primitiven irni. Kort is irhatnatok.2014. júl. 20. 13:18
2/9 anonim válasza:
Én már többször is próbálkoztam be részegesebb csajoknál, de ugyanúgy nem kaphatóak semmire, mint a józanok, szóval ez egy tévhit kérdező, és nem értem miért terjesztik sokan, hogy a részeg lányok jobban vevők az ilyesmire...
3/9 anonim válasza:
ilyesmire az kapható, akit józanul is meg...hatja akárki
4/9 anonim válasza:
nem, soha nem innék annyit hogy teljesen öntudatlan legyek
és bár igaz hogy az alkohol oldja a gátlásokat, de ilyet nem tennék
6/9 A kérdező kommentje:
Ez sztem is tévhit,vannak olyan csajok de 10bol kb 2. Legalabbis en megalapitasom szerint
2014. júl. 20. 13:37
7/9 anonim válasza:
Alkohol nelkul is elofordult, nem kell innom ahhoz, hogy kivanjam a szexet. 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!