Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretitek ha egy lány szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek ha egy lány szeret hancúrozni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a rögtön odaadom magam lány. Egy fiúval randiztam újra, kb. 4 óráig voltunk együtt. 3 és fél óráig nem engedtem semmit, közbe összeborzoltam a haját, párnacsatáztunk, birizgáltam a fülbevalóját, mint egy rossz macska. Aztán volt amikor már felhúztam akkor lefogott. Mondta, "na most mivan, tök kiszolgáltatott vagy" erre én "várj, most jön az a rész hogy én kétségbe esek. JAJJ JJAJJ.. Jól csinálom?"

Végül mikor már kifáradtam lefeküdtem a mellkasára és durmoltam. Azt mondta olyan édesen szenderegtem, nem bírta megállni hogy ne csókoljon meg. Akkor meg már hagytam és nagyon jól éreztük magunkat :)

Tudom gyerekes picit, ti szeretitek, ha a lány húzza az agyatokat picit? :D

17/L

2012. márc. 14. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
valld be,jó volt ezt kiírnod magadból.
2012. márc. 14. 20:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, jó volt :D Vélemény? XD
2012. márc. 14. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
5%

ha húzzák az agyam? neeem! egyenesen rühellem.

nálam az a játékszabály, hogy letérdelsz, szépen nagyra nyitod a szádat, dolgod végeztével megtörlöd a szád szélét, és mész a barátnőidet traktálni efféle baromságokkal. :P

22/F

2012. márc. 14. 21:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát én a te félédet szoktam elküldeni a halál f*aszára :D
2012. márc. 14. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
de a csókot hagytad oly nagylelkűen,vagy dugtatok is,ahogy illik egy ilyen kínzás után?
2012. márc. 14. 21:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem dugtunk :D És nagyon jól érezte magát velem, azóta is keres :) Én sokkal jobban érzem magam, ha kicsit űznek mielőtt elkapnának. :D Jó kis összebújás lett belőle :)
2012. márc. 14. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:

ne vedd bántásnak, egyáltalán nem bántani akarlak, DE: Ha jó volt és keres, miért nem örülsz neki ahelyett hogy kiírod ide kérdésnek? :D mert én a helyedben ha mondjuk egy csajjal ez történt volna, nem gyakori kérdésekre írnám ki, hogy mi volt, hanem vele lennék.:D

amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak: persze, jó lenne hancúrozni monjdjuk azzal a csajjal aki tetszik...:D

kinek nem lenne jó?

18/F

2012. márc. 14. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megoldható hogy 21:21-kor vele legyek :D És én a történetem példaként hoztam fel, hogy a hancúrozásból ne szexre asszociáljanak sokan. Mert azt ki nem szereti :D
2012. márc. 14. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez a történet is csak a képzeletedben létezik.
2012. márc. 14. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:
:D Ennyire azért nincs jó képzelőerőm :)
2012. márc. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!