Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek ha egy lány szeret hancúrozni?
Nem vagyok az a rögtön odaadom magam lány. Egy fiúval randiztam újra, kb. 4 óráig voltunk együtt. 3 és fél óráig nem engedtem semmit, közbe összeborzoltam a haját, párnacsatáztunk, birizgáltam a fülbevalóját, mint egy rossz macska. Aztán volt amikor már felhúztam akkor lefogott. Mondta, "na most mivan, tök kiszolgáltatott vagy" erre én "várj, most jön az a rész hogy én kétségbe esek. JAJJ JJAJJ.. Jól csinálom?"
Végül mikor már kifáradtam lefeküdtem a mellkasára és durmoltam. Azt mondta olyan édesen szenderegtem, nem bírta megállni hogy ne csókoljon meg. Akkor meg már hagytam és nagyon jól éreztük magunkat :)
Tudom gyerekes picit, ti szeretitek, ha a lány húzza az agyatokat picit? :D
17/L
ha húzzák az agyam? neeem! egyenesen rühellem.
nálam az a játékszabály, hogy letérdelsz, szépen nagyra nyitod a szádat, dolgod végeztével megtörlöd a szád szélét, és mész a barátnőidet traktálni efféle baromságokkal. :P
22/F
ne vedd bántásnak, egyáltalán nem bántani akarlak, DE: Ha jó volt és keres, miért nem örülsz neki ahelyett hogy kiírod ide kérdésnek? :D mert én a helyedben ha mondjuk egy csajjal ez történt volna, nem gyakori kérdésekre írnám ki, hogy mi volt, hanem vele lennék.:D
amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak: persze, jó lenne hancúrozni monjdjuk azzal a csajjal aki tetszik...:D
kinek nem lenne jó?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!