Felejtsem el vagy csak eltúlzom?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerkedem egy lánnyal neten, eléggé jókat szoktunk beszélgetni, hetente akár párszor is, órákat. Ha írtam mindig visszaírt.
Most a héten egyáltalán nem ír vissza.
Nem tudom mi lehet vele.
Eléggé megkedveltem őt.
Lehet hogy csak borzalmasak a napjai és nem akar beszélni róla, vagy már nem akar velem beszélgetni?
Leginkább lányok véleményére vagyok kíváncsi.
F/24
2014. júl. 20. 12:05
1/3 Ramcsiii válasza:
Szerintem akár tényleg lehet csak elfoglalt..és ezért.majd jelez,de ne irogass neki minden nap..majd ha nem irsz lehet észreveszi és akkor visszaválaszol..nem tudom..
Ilyenkor egy nőnek sok minden járhat a fejében..tudod milyenek vagyunk..:D
Lehet valami olyat mondtál neki ami nem tetszett..
3/3 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok lány, de az én meglátásom az hogyha neki is tetszel akkor megunta, hogy nem lépsz ill. valaki már megtette és most nem akar tovább chatelni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!