Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek sem kellene...

Szerintetek sem kellene találkoznunk? De akkor hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel 5 hónapja szinte mindennap beszélek, de csak neten, mert 400km-re lakik.

Sose hittem a "netszerelembe", de Ő nagyon megfogott. Ha 1 napig nem beszélünk már minden bajom van, rendesen hiányzik.

Most két hét múlva itt lenne az alkolom, hogy találkozzunk, mert 20km-re tőlük megyünk nyaralni. Beszéltünk róla, hogy jó lenne találkozni, de félek, hogy utána amikor már nem láthatom beleőrülök a hiányába. Camozni se szeretek vele, mert felidegesít, hogy láthatom, de nem érinthetem, ölelhetem, érezhetem... csak látom és hallom.

Nem tudnánk találkozgatni, mert 400Km nagyon sok.

Lenne így értelme találkozni?

2014. júl. 17. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
megválaszoltad a saját kérdésed.
2014. júl. 17. 14:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Mármint??
2014. júl. 17. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy ebbe nem érdemes belekezdeni. Legalábbis addig, amíg nem tudjátok normális gyakorisággal összehozni a talikat.
2014. júl. 17. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem találkozzatok, főleg hogy lesz rá lehetőségetek :) legalább megölelheted :)
2014. júl. 17. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
találkozz vele mert aztán verheted a fejed a falba hogy ott volt az alkalom mégse találkoztál vele
2014. júl. 17. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Találkozni találkozzatok, de barátságon kívül több ebből úgysem lesz. Túl nagy a távolság. És mivel ennyire beleőrülsz ígyis a hiányába, szerintem felesleges lenne.
2014. júl. 17. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!