Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Részegen az ember tényleg...

Részegen az ember tényleg igazat mond? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel tavaly nyáron elvoltunk(nem jöttünk össze meg semmi csak smároltunk) de aztán valahogy vége le mert elkezdett más csajokat fűzni és úgy döntöttem h nekem ez nem kell aztán most egy évvel később volt egy házibuli ahol ott volt ő is és kicsit részeg volt de nem az a totális része. Odajött hozzám beszélgetni és tökre kiöntötte a szívét nekem aztán mondta h gondolt rám egy csomószor meg mikor csak futólag találkoztunk odajött volna hozzám beszélgetni.Meg-hogy egyik barátnőjét se szerette úgy igazán de engem nagyon megkedvelt és h szeretne velem újra beszélgetni meg ilyesmi.Nem tudom h ez igaz vagy nem lehet h csak úgy mondta de az is lehet h komolyan gondolja.Szerintetek?Mit csináljak?
2014. júl. 19. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, én favicceket szoktam:)
2014. júl. 19. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen mondás, hogy a "részeg ember mindig igazat mond" de azért a nyakad ne tedd rá biztos van kivétel is.
2014. júl. 19. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, csak elterjedt ez a szöveg. Általában közvetlenebb és szókimondóbb lehet az ember részegen, de hogy mindig igazat mondana...hát nem.
2014. júl. 19. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég sajnálatos, hogy neki pia kell hozzá. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy minek kéne neked ilyen srác.
 5/9 anonim ***** válasza:
Első körben pl ne abból indulj ki, hogy azét mond igazat mert részeg, hanem pl azért, mert nem hazug.
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom:) Csak van különbség a részeg részeg között és ő nem az a nagyon részeg volt mert már láttam úgy hanem az a helyes részeg :D
2014. júl. 19. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:

#4-es, ahogy a magyarázatban olvashattad nem volt részeg.

Ha az őszinteségnek köze van a részegséghez, akkor ahhoz pi.-csa részegnek kell lenni.

2014. júl. 19. 21:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj h szerintem őszinte volt,csak egy kicsit bunkó voltam mert nem hittem el neki de már meegbántam:S mondjuk azóta nem is írt és nem tudom h most arra vár h én írjak?
2014. júl. 19. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha lepattintottad hogy nem hiszel neki, akkor kb semmire nem vár...
2014. júl. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!