Ti szoktatok próba randit tartani mással a fontos randik
előtt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik már egy éve (már egyszer pár hónapja volt köztünk ez-az, és most áthívtam, hogy legyen egy kis ez-az megint), de nagyon izgulok az újabb találka miatt.
Milyen ötlet lenne egy kis ezt meg azt csinálni egy másik fiúval a hét elején (vele néha szoktunk segíteni egymáson), majd a hétvégén pedig találkozni az említett sráccal?
Így nem izgulnék szerintetek annyira a hétvégén? Vagy semmit se változtatna és ugyanúgy izgulnék?:)
Ne add fel, szerintem vagyunk itt páran akik már sokmindent megtapasztaltak a szexben......de látod, mindig van új a nap alatt :))))
2014. júl. 19. 18:12
12/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan a lakótársam szokta ezt csinálni, hogy ha új csajjal van együtt, aki miatt izgul, akkor előtte tart egy próbát, kiadja magából az energiákat.:) De akkor biztosan egyedül van ezzel. Azt hittem, valaki majd ír le tapasztalatokat az ügyben!
2014. júl. 19. 18:14
13/22 anonim válasza:
Nekem a próbarandi is fura... mert ugye a próba az egy előre megtervezett dolog tökéletesítésére, begyakorlására van. Minden randi és mindem szex más. Forgatókönyvet ne írj hozzá, mert ami megy a próbán meg elméletben, az borul élesben.
2014. júl. 19. 18:14
14/22 anonim válasza:
kérlek védekezz bárkivel fekszel le. nagyon sötét jövő vár ránk ha tovább szaporodsz.
2014. júl. 19. 18:25
15/22 A kérdező kommentje:
16: ezzel nincs gond, nyugi:) nem tudom, miből jön le, hogy sötét vagyok (ez nincs így természetesen), hiszen ez egy szokás, semmi több, kíváncsi voltam, sokan tesznek-e így, ha izgulnak:)
de sokan nem a kérdésre válaszolnak, hogy vajon hatásos lesz-e a módszer, vagy sem. de azt megtudtuk, hogy én mi vagyok...
2014. júl. 19. 18:28
16/22 anonim válasza:
Miért elégednél meg egy próbarandival? Velem is próbázz, sőt a többi válaszolóval is! Akkor már biztos nem fogsz izgulni az igazin.
2014. júl. 19. 18:33
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó...remek tanács:D hagyjuk már ezt, csak kíváncsi voltam, más szokta-e ezt csinálni, ha izgul vagy sem. de úgy tűnik, ti nem szoktátok.
2014. júl. 19. 18:37
18/22 anonim válasza:
Persze. Sőt! A töltött káposzta előtt próbavacsorát tartok mákos tésztával (pedig utálom), csak hogy tudjam, hogy kell majd enni a töltött káposztát. Logikus, nem?
2014. júl. 19. 19:15
19/22 A kérdező kommentje:
18: és ha palacsintával tartasz próbavacsit gofri előtt? feltéve, hogy mindkettőt imádod?:)
2014. júl. 19. 19:23
20/22 anonim válasza:
Majd rájössz, hogy minden kolbász egyforma.... Azon nem gondolkodtál még, hogy meg kellene tapasztalni az igazi szerelmet???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!