Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti szoktatok próba randit...

Ti szoktatok próba randit tartani mással a fontos randik előtt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik már egy éve (már egyszer pár hónapja volt köztünk ez-az, és most áthívtam, hogy legyen egy kis ez-az megint), de nagyon izgulok az újabb találka miatt.

Milyen ötlet lenne egy kis ezt meg azt csinálni egy másik fiúval a hét elején (vele néha szoktunk segíteni egymáson), majd a hétvégén pedig találkozni az említett sráccal?

Így nem izgulnék szerintetek annyira a hétvégén? Vagy semmit se változtatna és ugyanúgy izgulnék?:)

#szex #randi #próbarandi
2014. júl. 19. 18:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Semmin se változtatna ugyanakkora ribike lennél mint ahogy eddig
2014. júl. 19. 18:02
 2/22 anonim ***** válasza:
próba szex ugye nem lesz? :D
 3/22 anonim ***** válasza:
Az izgulást nem a próbarandi küzdi le hanem te... mit kell izgulni? Mi a fene történhet?:D Te döntöd el mi jön ki a szádon és ha az jön ki amilyen vagy akkor semmi okod izgulni. Nem a másiknak kell tetszeni hanem önmagunk lenni. 26F
 4/22 anonim ***** válasza:
én igen szoktam :) véresre is szop*atom az adott lányt meg,húsosra fenekelem és megnézem h reagál ezekre.
2014. júl. 19. 18:03
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég rossz ötlet
 6/22 anonim ***** válasza:

1. : az "ez-az" az szex?

2.: ha igen, akkor elég húzós, hogy egyszer ezzel megy a móka 'próba' címszó alatt, aztán a másikkal élesben.

3.: szerintem nem szükséges... mert ugyanúgy ideges lehetsz előtte.

7/22 A kérdező kommentje:
2: az egész kérdésemben csak erről van szó:D
2014. júl. 19. 18:04
 8/22 anonim ***** válasza:
Én ilyenről még nem hallottam...
2014. júl. 19. 18:06
 9/22 anonim ***** válasza:

Próba szex? Ez most valami vicc?

Az eszem megáll.....szerintem gyakorolj előtte több fiúval is, nézd meg, hogy, melyik hogyan reagál az egyes dolgokra, így kipróbálhatsz minden lehetőséget és nem fog váratlanul érni semmi:)))))

......hát ez már komolyan mondom tiszta gáz....

2014. júl. 19. 18:06
 10/22 A kérdező kommentje:

Egy sorozatban volt, hogy tartson az ember próbarandit, meg próbaszexet, és akkor nem izgul majd annál, aminek tényleg tétje lesz.

Csak kíváncsi voltam, hülyeség-e, mert én nehezen tudom értelmezni.

2014. júl. 19. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!