Ti szoktatok próba randit tartani mással a fontos randik előtt?
Van egy srác, aki nagyon tetszik már egy éve (már egyszer pár hónapja volt köztünk ez-az, és most áthívtam, hogy legyen egy kis ez-az megint), de nagyon izgulok az újabb találka miatt.
Milyen ötlet lenne egy kis ezt meg azt csinálni egy másik fiúval a hét elején (vele néha szoktunk segíteni egymáson), majd a hétvégén pedig találkozni az említett sráccal?
Így nem izgulnék szerintetek annyira a hétvégén? Vagy semmit se változtatna és ugyanúgy izgulnék?:)
1. : az "ez-az" az szex?
2.: ha igen, akkor elég húzós, hogy egyszer ezzel megy a móka 'próba' címszó alatt, aztán a másikkal élesben.
3.: szerintem nem szükséges... mert ugyanúgy ideges lehetsz előtte.
Próba szex? Ez most valami vicc?
Az eszem megáll.....szerintem gyakorolj előtte több fiúval is, nézd meg, hogy, melyik hogyan reagál az egyes dolgokra, így kipróbálhatsz minden lehetőséget és nem fog váratlanul érni semmi:)))))
......hát ez már komolyan mondom tiszta gáz....
Egy sorozatban volt, hogy tartson az ember próbarandit, meg próbaszexet, és akkor nem izgul majd annál, aminek tényleg tétje lesz.
Csak kíváncsi voltam, hülyeség-e, mert én nehezen tudom értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!