Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Körömkozmetikus próbamunka?...

Körömkozmetikus próbamunka? FONTOS Többi lent!

Figyelt kérdés

Szerdára behívtak egy kozmetikába ahol körmöst keresnek, próba munkára. Mivel még sosem voltam ilyenen ezért érdeklődöm.

Miből áll egy ilyen, mire számítsak?

Saját felszerelésem kéne vinni vajon? (Nem mondták, hogy kéne)

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. jún. 19. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért kérnek próbamunkát, hogy lássák hogyan dolgozol, és mennyi idő alatt. Ez egyre gyakoribb manapság, mivel a munkáltatók nagyon megnézik, kit vesznek fel.

Ha saját termékeiddel kell dolgozni a későbbiekben, akkor most is vidd magaddal, de szerintem felhívhatod őket, hogy pontosíts mindent. Modellt neked kell vinni, vagy ők biztosítanak? Mert ez az egyik legfontosabb szempont.

2012. jún. 19. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, h semmit nem mondtak, h vinni kéne vagy sem. se anyagot, se vendéget... csak mondták az időpontot mikorra legyek ott. De ha kell valaki akkor az is megoldható lesz, ott helyben akár.
2012. jún. 19. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felhívnám őket még egyszer, és megkérdezném, ha viszont nem akarsz telefonálni, akkor vidd magaddal a cuccaidat és esetleg egy modellt, biztos ami biztos.
2012. jún. 19. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!