Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akiknek nem volt túl jó (túl szerencsés) élete eddig, és mindig negatív dolgokat tapasztalt, így nagyon nehezen nyílik meg és igazából eléggé nehezen mutatja ki az érzéseit is?

Figyelt kérdés
20/L
2014. júl. 19. 02:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet eleinte sznobnak, olyannak gondolnam aki nagyon fent hordja az orrát, de ha jobban megiskerném és fény derülne ezen dolgokra akkor lehet még probalnek is segíteni meznyilni neki.
2014. júl. 19. 02:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék pontosan hogyan használtak ki?

Mert erre csak az lehet a tanácsom, hogy ne a messiást lásd egy férfiban akivel majd minden rendbe jön és ne arra tedd fel az össze pozitív dolgot az életedben, hogy vele vagy mert akkor valóban nagy csalódás lesz a vége.

2014. júl. 19. 02:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát röviden igazából annyi a dolog, hogy mikor kicsi voltam nem azzal az emberrel vesztettem el a szüzességemet akivel kellett volna (konkrétan nem is akartam, és nem is tudtam mi fán terem a szex, a férfi kb 30-40 évvel volt idősebb és megerőszakolt)

Aztán nagyon sokáig nem is nyitottam fiúk felé kicsit sem, és amikor megtettem, lehet tényleg csak nem a megfelelő volt, de vele sikerült újabb rossz élményekben gazdagodni így most ott tartok, hogy látom, hogy a körülöttem lévők mennyire boldogok, és erősítik egymást, és vágynék egy ilyen kapcsolatra, viszont nem merek nyitni már ez irányába, mert félek, hogy újra az lesz mint eddig, és azt érzem, hogy másmilyen nem is lehet:(

2014. júl. 19. 02:35
 14/17 Mr. Truth ***** válasza:

Nem minden Férfi disznó... egyszerüen érzékenyebb vagy erre a témára ezáltal olyan pasit kell választanod aki türelmes veled és megértőbb... Van ilyen csupán keresned kell.. .de ő nem biztos hogy eléd fog állni és ha eléd is állna hirtelen nem is biztos hogy biznál benne hiszen "hirtelen" termett elötted...

Ha már tudod hogy milyen pasi kell neked ez egy jo irány hogy elindulj és saját kezedbe vedd a sorsod. ezáltal szelektálj, ismerkedj, beszélgess és ott lesz az a pali aki kell neked cspán észre kell venned.

2014. júl. 19. 02:41
 15/17 anonim ***** válasza:
18%

ismertem nem egy hasonló lányt.

eljátszottam,hogy megértő vagyok,meghallgatom,de cserében kérek is valamit persze.

megdugtam aztán agyő.

nem szeretem a problémákat.

stabil barátnőnek jó családból származó,nyugodt körülmények közt nevelkedett lányt választottam mindig.

nem hiányzik,hogy egy labilis ember leterheljen.

2014. júl. 19. 03:31
 16/17 anonim ***** válasza:
29%

Az ebben történő feloldozást viszont nem egy férfiban kellene keresned, hanem esetleg pszichológushoz fordulni és vele feloldani a gátakat.

Lehet erős szavak, de egy férfi sem szeret egy lelki beteg lány terapeutája lenni. Épp úgy ahogy a nők is, mi is biztonságra és stabil alapokon nyugvó kapcsolatra vágyunk amit egy traumát átélt lány nem fog tudni megadni amíg végleg túl nem lép rajta és le nem zárja az egészet.

Egy barátságban ez működhet, de párkapcsolatban nem fog mert annak szerves része a szex és szemmel láthatóan te még nem tudtad feloldani a gátlásaidat ez ügyben.

Csak annyit mondhatok, hogy sok sikert kívánok a "gyógyuláshoz" és ahhoz, hogy megtanuld élvezni az életet, benne a férfiakat is.

2014. júl. 19. 03:53
 17/17 anonim ***** válasza:
11%

Hogy mit gondolok róla? Semmit. És ezért nem ismerkednék vele. Amikor én voltam évekig mélyponton, akkor mindig azt hallgattam, hogy először magamat kell rendbe raknom, csak utána várhatom el, hogy legyen barátnőm. Ez szerintem fordítva is igaz.

Meg aztán én se vagyok jótékonysági szolgálat, kölcsönösséget keresem egy kapcsolatban. Ha az nincs kalap-kabát.

2014. júl. 19. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!