Hol ismerkedhetek meg olyan férfiakkal?
...akik nem csak d*gni akarnak?..:)
21 éves vagyok, csinosnak mondanak, (bár megis vagyok magammal elégedve), egyetemre járok, normális vagyok a koromhoz képest, nem bújok mindenkivel ágyba, és nem mondanám magam beképzelt libának sem. Nyilván vannak igényeim a férfiakkal szemben, és némi elvárás, de egyáltalán nem sok. De a pasik többsége azért "közeledik" felém hogy lefeküdjek vele. Néhány fiú barátom szerint, azért lehet mert, hogy ők elég (dívásnak?!) látják a megjelenésem és, hogy félnek a férfiak, hogy nem elég jók...?
Tényleg megfordul a fejetekben, ilyen gondolat?....Miért?
a válaszokat előre is köszi..:*
Egy szóval sem utaltam rá hogy te vagy ilyen félre értetted :D Nem is ismerlek egy kérdés alapján meg nem foglak meg ítélni. Csak a kérdésedre próbáltam válaszolni. Abban 100%ig egyet értek veled hogy ahhoz hogy nevetni tudj kell egy olyan fiú is aki ki tudja ezt hozni belőled. Aki csak megakar dugni nyilván nem azon lesz hogy próbál meg nevettetni :D
Amúgy te miért nem kezdeményezel? A XXI-k században élünk egyenjogúság van és az a 4-5 lépés távolság nem fogod el hinni vissza felé is annyi :D
Jókat szoktam röhögni mikor panaszkodnak a lányok hogy az a fiú nekem úúúúgy bejött az a kva meg elmarta előlem.
De a félvilágért nem mentek volna hogy beszélni a sráccal :D
*hogy beszéljenek a sráccal.
Bocs már közel sem 100%on pörgök :D
haha:D:D
igen ismerős, szeretem ha küzdenek értem, de az is lehet, hogy amiről pont most akartalak titeket meggyőzni, hogy ne toljatok be. Én pont ugyan úgy betojok:D
De, 1x amikor elég bátorságot szedtem össze, hogy odamenjek valakihez, kiderült hogy meleg. De ez is az én formám:D:D
Ezért harcolt annyi nő olyan bátran az egyenjogúságért hogy az első sikertelen kísérlet után feladd? :D
Amúgy nem vagy te pöppet álszent? Itt panaszkodsz hogy csak a túlfűtött hapsik próbálkoznak csak be közben te magad is félsz kezdeményezni :P Amúgy semmi veszíteni valód sincs akkor nem meg ér egy próbát?
ááá dehogy:D
nem, amúgy szoktam én próbálkozni ha úgy van kedvem, de általában nem.:D
Bukni valóm nincs, valóban nincs, de lehet hogy nagy az a női büszkeség:D(egy picikét);D
Akkor a kérdésre válaszolva 24 évig olyan barátnőt kerestem, akit az érdekelt ki vagyok én. Egy olyan barátnőt, akit szerethetek, aki a társam lesz, akivel akár az életem leélhetem.
Nem kellettem senkinek, elenben az érzéketlen kihaénnem bunkók után olvadoztak a nők...
Most úgy vagyok vele, hogy lesz.rom. A bunkó kell, hát megkapjátok, hiszen nektek nőknek az emberi érzelmek alapból semmit nem jelentenek.Néha elgondolkodok azon, hogy az egoizmuson kívül a fiatal nők képesek e más érzelemre. Szerintem nem.
Szerintem képesek, csak nem jó helyen keresel, valahogy a géneinkben van, hogy bukunk az ilyen nyomi bunkó állatokra. Akik idővel átvernek, megcsalnak és sokszor meg is aláznak, de ha 1x majd mindegyikünk átesik ezen akkor már nem ezt fogjuk keresni, vagyis az okosabbak nem.:)
Én alapból nem vagyok oda azokért a nagymenő "kikéne herélni akkora paraszt" Bmwsekért.
Talán képesek leszünk változni, talán nem. De nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!