Vannak itt olyan érettebb nők (35-45), akik voltak már fiatalabb férfiakkal?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 13:21
1/6 anonim válasza:
Biztosan vannak, mivel én már voltam idősebbel. Bármikor újra :)
23F
2/6 anonim válasza:
szióka!
én egy főállású örömlány vagyok, a nevem Desiré ;) tudod mint a 'kívánatos' franciáiul
én sokszor vagyok fiatalabb hímekkel, 16-tól a 28-ig vegyesen hiszen velem bárki kipróbálhatja mert van egy gloryhole-om... tudod a lyuk amin keresztül a mennyországba viszek minden hímet ;)
3/6 anonim válasza:
Tuti hogy vannak, mert sok érett 30-40 közötti nő szereti a fiatalabb férfiakat. Én is voltam már magamnál 5 évvel idősebb nővel. :) De ha a kérdésed célja hogy most majd rád gerjednek itt az ilyen nők, akkor ki kell hogy ábrándítsalak. :)
4/6 A kérdező kommentje:
A remény hal meg legutoljára. :)
2014. jún. 22. 13:37
5/6 anonim válasza:
Én ebből a korosztályból való nő vagyok, de sose vonzottak a fiatal pasik. Viszont azt tapasztalom, hogy egy ilyen korú (belevaló) nőre jut kb. 30-40-50 fiatal érdeklődő pasi. Hetente. :)
Szóval kösd fel a gatyád, ha célt szeretnél érni, mert nagy a konkurencia, valamiben igazán különlegesnek kell lenned, hogy téged válasszanak, egy kérdés kiírása és a sültgalamb várása édeskevés! :)
6/6 anonim válasza:
Igen, voltam már fiatalabb (huszonéves) férfivel. Nagyon jó volt. Engem vonzanak a fiatal férfiak :) 37n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!