Huszonéves lányok! Hány évvel lehet fiatalabb nálatok a pasitok maximum?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 12:34
4/12 anonim válasza:
semmivel. idősebb legyen pár évvel. még akkor is kicsit húzom a szám, ha pár HÓNAPPAL fiatalabb, nemhogy évvel...
7/12 anonim válasza:
Én 16/F vagyok, a párom 28/N.
Nincs átlagos minimum, mert nem valós. Lehet, hogy egy nő azt mondja, hogy ha több, mint 2 évvel fiatalabb nála akkor nem jön össze vele, de fél éven belül összejön egy 4-5 évvel fiatalabb sráccal, mert egyszerűen szereti és kész.
8/12 anonim válasza:
Az én barátom 7 hónappal fiatalabb nálam, és ezt pont jó. Nem zavar egyáltalán. :)
9/12 anonim válasza:
Én eddig kétszer voltam nálam 1 évvel fiatalabb fiúval. Egyik esetben sem jött be. Vagy egyidős legyen velem, de jobb ha idősebb.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!