Hol ismerkedhetek meg olyan férfiakkal?
...akik nem csak d*gni akarnak?..:)
21 éves vagyok, csinosnak mondanak, (bár megis vagyok magammal elégedve), egyetemre járok, normális vagyok a koromhoz képest, nem bújok mindenkivel ágyba, és nem mondanám magam beképzelt libának sem. Nyilván vannak igényeim a férfiakkal szemben, és némi elvárás, de egyáltalán nem sok. De a pasik többsége azért "közeledik" felém hogy lefeküdjek vele. Néhány fiú barátom szerint, azért lehet mert, hogy ők elég (dívásnak?!) látják a megjelenésem és, hogy félnek a férfiak, hogy nem elég jók...?
Tényleg megfordul a fejetekben, ilyen gondolat?....Miért?
a válaszokat előre is köszi..:*
"ismerkedhetnék neten is, de talán nem véletlenül nem teszem"
"velem már sokszor előfordult, hogy odajöttek meghívni egy italra. De mindig helyzettől függően kitalálátam valamit"
Mind csak meg akart dugni? Vagy csak neked semmi se jó?
Jogos kérdés.
A mondás szerint, külső megfog, belső megtart. Szerintem ez nagyon igaz, rám biztosan. Az, hogy nem ismerkedem a neten, azért abba nem igazán köthetünk bele, szeretek a partnerem szemébe nézni, látni vajon "mire is gondolhat?!"
Sokszor meghívtak egy italra, meg a másik az egy kaptafa, az hogy adok arra, hogy nem mászok be mindenki ágyába, és csak olyannal kezdem, aki szimpatikus, azzal nem lehet gond. Hiszen ha valaki nem jön be, azzal alapból nem tervezem hosszútávra, így valaki sérülne előbb vagy utóbb.
Másrészt, a kérdés felmerül...Ti férfiak, miért csak a gyönyörű nőket nézitek meg? Miért csak ahhoz mentek oda akit aznap szívesen elképzelnétek magatok alatt? Nem vagytok egy kicsit válogatósak?
Elöbb tedd fel magadnak a kérdést, és ha találsz rá jó választ akkor kérdezd meg tőlem is.
De kérlek válaszolj, ha tévedek...:))
:D
felszínes, ugyan miért?
válogatós? Ugyan kééérleek, a férfiak is válogatnaaak! Könyörgöm, ne mondmár hogy te nem.
De itt a szent példa, ezért nem szeretek neten ismerkedni, pont most itéltél meg egy borítoról egy könyvet.:)
mindenki válogat, és ez így van rendjén
velem úgy össze ne gyere, hogy közben nem is nedvesedsz be attól, hogy milyen jóképű vagyok
Az úgy mond "dívás" lányokkal én sem szoktam kezdeni. Nem az általad említett ok miatt hanem mert nagyon korlátoltak. Legtöbb esetben az ilyen lányoknak olyan társasági köre van ahol egy csomó hülye elvárásnak kell megfelelnie. Most nem részletezem de rend szerint a presztízs áll ezeknek a hátterében. Másrészt ebből kifolyólag olyan hapsikkal jönnek össze rendszerint akik ki vannak tömve és lehetőleg egy komolyabb márkájú vassal cirkálnak. Egyszer hallottam ahogy beszélték volt osztálytársaim( lányokról van szó) hogy gép alapján választottak hapsit nyáron motoros télen ótósz. De ami számomra a legellenszenvesebb hogy semmi humoruk és akkora az egójuk hogy a kaszkadőrmókus 2 zsák mogyoróért sem mászna fel a tetejére.
Számomra sokkal értékesebb egy olyan lány aki tud őszintén nevetni,és mer önmaga lenni, az meg hogy nem topmodell pont nem érdekel.
25\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!