Péntek van. Senki nem megy ma sehova?
Bulizni..ismerkedni..vagy randizni.
Csak érdekel ki mi jót csinál ma? :)
Én nem mentem :) majdnem 6-ig dolgoztam (2kor járt le a munka idő, csak GYK miatt kicsit lustább voltam a héten :D)
Meg nem vagyok az a bulizós fajta :) majd ha lesz kivel töltenem akkor vele megyek ahova szeretnénk...de most nincs kedvem haverokkal hülyülni...levelezgetek amíg van kivel aztán:
- vagy programozok
- vagy mesézek
- vagy zenét hallgatok
- vagy csak leülök az ágyra és a belsőmet kicsit rendbe pakolom és hallgatom :)
- talán tanulok valamit, mondjuk egy kis pszichológiát
- gyakorolok a szintetizátoron
21F
#11:
vagy lehet elkezdem a gyakorikérdéses könyvem amit régen tervezek :D de lehet ahhoz még nem írtam még elég választ meg kérdést :) vagy lehet írok a jövőbeli önmagamnak valamit :D
Én sem megyek sehova. Jelenleg még megy a mosógép és a mosogatógépbe is be kellene pakolni, de nincs hozzá nagy kedvem. Meg egy kicsit rendet is kell tennem, mert holnap jön a párom és együtt töltjük a hétvégét! :)
27/F
#11: PHP...weboldalt csinálok :)
melóhelyen elég a C#, itthon meg autodidakta módon tanulom a C++-t meg pár programozási nyelvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!