Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem vagyok szép, hogyan...

Ha nem vagyok szép, hogyan lesz barátom?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nem vagyok kifejezetten szép, sőt... De mégis nagyon jó lenne, ha valaki szeretne( szeretetet sajnos a szüleimtől sem nagyon kapok. Ha mindenhol azt hangoztatják, hogy a belső számít, akkor miért van az, hogy mégcsak nem is beszélnek velem mert nem vagyok szép? Hol tudnék ismerkedni?
2014. júl. 18. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem szép barátod lesz.
2014. júl. 18. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív, és vannak, akiknek a belső értékek számítanak, nem a külsőségek.
2014. júl. 18. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
azért van, mert le merném fogadni, hogy emiatt a jajjnemszeretnek dolog miatt búval bélelt vagy, és emiatt nem vagy vonzó senki számára. Volt a régi kolimban egy csaj, tényleg álomszép volt, de egy jégcsap. Amíg ott voltam (4 év) nem volt barátja.
2014. júl. 18. 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Küldj egy képet, úgy könnyebb eldönteni, hogy az vagy-e.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külsőségek. Na meg ha nincs túl nagy igényed a fiúk terén, akkor találni fogsz mindenféleképpen valakit. Tudod, a legtöbb fiú (és nem férfi) magasról tesz rá, hogy kije van, csak legyen valakije...
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezt mondják persze,de ha csúnya vagy,már nem is kiváncsiak a "belső értékekre"
2014. júl. 18. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
na jó. küldj képet...
2014. júl. 18. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartom magamat szépnek, teljesen átlagos vagyok, mégis volt mindig barátom és jelenleg is párkapcsolatban élek. Én mindig próbáltam úgy alakítani a frizurámat, a sminket, az öltözködést, hogy azzal jó legyen az összkép, megvolt az egészséges önbizalmam, jól éreztem magam a bőrömben és így pozitivitást sugároztam mindig magamból, jók a kommunikációs képességeim, így nem volt gond soha az ismerkedés.

Viszont egy dolgot elárulok. Nem igaz, hogy a belső számít. Az számít jobban, de a külső is fontos. Hisz ha valaki nem fog meg külsőleg, mert abszolút nem az esetem, nem tetszik, nem tudok hozzá vonzódni, akkor igazából mindegy is, hogy milyen a belső tulajdonságait illetően, mert max. emberileg tudok vele kapcsolatot teremteni, érzelmileg nem. Csak azért mondják, hogy a belső jobban számít, mert ha valaki annyira nem tetszik külsőre, de van benne valami, ami azért megfogott, vagy nem mondom rá egyértelműen, hogy na, ez egyáltalán nem tetszik, akkor hiába nem olyan jó külsejű az illető, a viselkedése, a belsője teheti annyira vonzóvá, hogy esélyt adjak neki.

Szóval bárhol tudsz ismerkedni, öltözz csinosan, ha úgy van, dobj egy kis sminket magadra, csinálj valami jó frizurát, érezd jól magad a bőrödben és meglátod, hogy lesz valaki. Ugyanis az, hogy te magadat nem tartod szépnek, vagy éppen csúnyának tartod magad, az nem jelenti azt, hogy ne lehetne valaki, akinek meg így is tetszel.:)

Szóval fel a fejjel!:)

2014. júl. 18. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van valaki akinek tetszel. Küldesz képet?
2014. júl. 18. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Belső hidd el, sok embernek többet számít :)

Te kiben bíznál egy szép de megcsaló pasiba vagy egy őszinte, hű pasinál. Téged érdekelne a külső vagy elfogadod úgy a leendő pasidat akármilyen ,csak legyen romantikus és járjon a kedvedben? :)

2014. júl. 18. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!