Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most ezt tényleg akarattal...

Most ezt tényleg akarattal csinálja? Megőrít a bizonytalansága!

Figyelt kérdés

Van egy lány. Barátok vagyunk. Én szerelmes vagyok belé, ezt ő is tudja, kapok is esélyt, hogy üzenetváltással felkeltsem benne a vonzalmat, de eddig sikertelen (élőben sikerülne, de amíg írásban nem megy, addig nem szeretné). Néha félreérthetően fejezi ki magát, azt látom rajta, hogy siker, majd mikor megkérdezem a véleményét mindig csak koppanok (közönbös). Azt mondja, hogy sose volt szerelmes és belülről vívódik, mert szeretne egy normális kapcsolatot csak azt nem tudja, hogy én lennék-e rá a legalkalmasabb. Bevallotta, hogy egy kicsit fél is, mivel én vagyok az első és egyetlen fiú, akinek bejön vagy ezt bevallotta neki (és már 18 éves múlt), pedig nagyon szép és nem hülye (ő egyiknek se tartja magát). Hogyan tudnék belőle vonzalmat kiváltani? Azt mondja, hogy helyes, jóképű, kedves és aranyos vagyok, de hiányzik belőlem valami plusz, amit nem tud nekem megfogalmazni. Azt szeretném, hogy boldog legyen, végső esetben elengedném, ha mást szeretne, de még ilyen dolog sincs benne, viszont engem a kudarc csak felőröl és szerintem ő is érzi rajtam, hogy lassan már csak kínosnak találom a szerelmi vallomásom. Mellesleg jó vele beszélgetni, egész jól kijövünk.

És kérlek ne tanácsoljátok azt, hogy hagyjam a francba, mert számomra fontos és szeretném, ha egy hűséges társra lelne. Én megbecsülöm, tisztelem, próbálok a kedvében járni, de nem segít és szerinte, ha lenne esélyem, akkor már érezné. De akkor miért viselkedik másként? Többen is mondják, hogyha szóba kerülök csak elpirul és nem akar válaszolni senki kérdésére, inkább "elmenekül".

2014. júl. 17. 00:22
 1/5 anonim válasza:
Pedig ha hiányzik valami plusz az elég nagy baj, mert szerintem ő nem szeretne többet barátságtól. De egyébként legyél vicces és egy kicsit elérhetetlen. Nagyon zavaró tud lenni amikor egy fiú szinte már zaklat
2014. júl. 17. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:

hiányzik a plusz=túlzottan kontrollálható vagy,és ott a megfelelési kényszered,amit fordítva nem tudsz elérni/kiprovokálni,vagyis te nem tudod őt kontrollálni.

ez így tuti bukta.

ez a megbecsülöm,tisztelem is ostobaságok és nem vezetnek célhoz.

az első körökben-dugás előtt,felcsípés,netes játék-oltani kell,zavarba hozni és megnevettetni.

ha ennyire nem megy az oltás írásban,akkor nem írogatsz,hanyagolod ezt a részét.

fogod magad és bejelentés nélkül átmész hozzá személyesen.

meg "kapok esélyt"?menj már a pics-ába ember!

erről beszélek pincsi kutya!

amíg ez az alap hozzáállásod,addig nem lesz nőd.

2014. júl. 17. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:
*szóval aki bizonytalan itt az nem a csaj,hanem te vagy.
2014. júl. 17. 01:13
 4/5 anonim válasza:
Egy ideig hagyjátok a szerelem témát, azzal jobban elengedi ő is magát, mert elég kellemetlen lehet neki a helyzet, ha tudja, hogy szereted, kedvel téged, de nem olyan szinten. Próbálj barátként viselkedni vele, nevettesd meg, figyelj rá, és ha valami baja van legyél mellette, tudasd vele, hogy rád mindig számíthat. Oké, ez türelem játék lesz, de muszáj lesz egy ideig barátként közeledned hozzá, akkor idővel talán kialakul köztetek valami. Ha szándékosan próbálod, nem fog menni egyikőtöknek sem. Viselkedj a barátjaként (nem szerelmi értelemben), és éreztesd vele, hogy fontos számodra, de próbálj kicsit elérhetetlenebb lenni. A túl könnyen kapható fiúkat nem szeretik a lányok. :) Sok sikert!
2014. júl. 17. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Próbálj meg elérhetetlenebb lenni. Többet ne hozd fel, hogy többet akarsz, legalábbis egy ideig biztos ne. Hidd el hiányozni fog neki, hogy érdeklődj iránta ilyen téren is, és elgondolkodik. Kezeld úgy, mintha nem lennél belé szerelmes. Tudom nehéz, de szerintem ez az a plusz amit hiányol belőled. Nem jó, ha valakiért nem kell küzdeni :)
2014. júl. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!