Túlsúlyosan is lehet tetszeni a férfiaknak?
170cm és 80 kg vagyok.Arányosan oszlik el rajtam a súlyfelesleg.Egyáltalán nincs önbizalmam.Nem tudom,hogy hívhatnám fel magamra egy férfi figyelmét :(
Szerintetek van esélyem bárkinél is?
# 12:
Ez hogy lehet? Én 176 centisen vagyok most 78 kg és simán jó vagyok testalkatra. Sőt, még vékonynak is mondanak sokszor. Volt egy barátnőm is 3 évig, akkor pedig meghíztam 94 kilósra. Na az sok volt valóban, de még úgy sem éreztem azt, hogy annyira dagadt lennék...
Kérdező, a sok retardálttal ne foglalkozz. Ez még nem annyira vészes. Ha odafigyelsz egy kicsit a táplálkozásra és nem iszol mást a vízen kívül, simán le tudsz adni pár kilót, hogy jobb legyen az énképed is. Az exem is kb ilyen alkatú volt mint te, amikor meghízott, mégis sikerült neki jó párszor megcsalnia (ergo kelendő volt), ne aggódj.
# 15
Ha te vékony vagy, akkor én mi vagyok ugyan ekkora magasság mellett, csak 58 kilóval?
15.
Nem tudom, majd egyszer csak lesz valakim. Én elég jól érzem magam így a bőrömben.
# 16:
Azért az már szerintem kórosan sovány. Nincs valami betegséged?
172 centivel 64 kiló vagyok és vékony...
21F
kb ugyanolyan magas vagy mint én, de nő létedre 5 kilóval könnyebb? Feltételezem mind zsír így nagy felületű és alaktalan. Nem, így már nem kezdenék veled.
Az még rendben, ha valaki 60 kiló, pedig az se kevés már ehhez a magassághoz, még a 70 is el megy, de így már túl sok AZ ÉN ÍZLÉSEMNEK legalábbis.
Persze másnak lehet tetszenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!