Az ismerkedési fázisban mit csinálnak a pasik, mikor napokra eltűnnek?
Arra jutottam, hogy ez egy jelenség, nők akik várják valakinek a hívását, és pasik, akik napokig nem jelentkeznek. Az összes kapcsolatom így indult, és a barátnőim is rendszeresen ilyen-olyan hívásokat várnak.
Amikor kölcsönös az érdeklődés, akkor miért tűnnek el a pasik egy időre? Ők mit csinálnak, amikor a nők azon tipródnak, hogy baj van-e, hogy mégse lesz ez jó, hogy jelentkezzenek ők, és ha jelentkeznek, akkor nem tűnnek-e rámenősnek. Az tipikus, hogy a nő ilyenkor taktikázik, hogy mégse ő udvaroljon, bár szíve szerint azonnal kikövetelné a következő randit, de nem hinném, hogy a pasik taktikáznának, rájuk nem jellemző.
én ismerkedési fázisban keresem a lányt sajnos túl sokszor :) én azt rontom el...azonnal válaszolok, nem kések, mindig pontos vagyok, ha mégis valami miatt késnék azonnal értesítem róla amint tudom, hogy késni fogok...
1. randi után lehet kell egy kis gondolkodási idő, hogy biztosak legyenek, és megvárják, hogy a lány is átgondolja a dolgokat...na én itt sem ilyen vagyok sajnos, azonnal keresem és inkább nyomulósnak tűnök...pedig csak szeretem a társaságát és amikor tudok beszélek vele...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!