Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ismerkedési fázisban mit...

Az ismerkedési fázisban mit csinálnak a pasik, mikor napokra eltűnnek?

Figyelt kérdés

Arra jutottam, hogy ez egy jelenség, nők akik várják valakinek a hívását, és pasik, akik napokig nem jelentkeznek. Az összes kapcsolatom így indult, és a barátnőim is rendszeresen ilyen-olyan hívásokat várnak.

Amikor kölcsönös az érdeklődés, akkor miért tűnnek el a pasik egy időre? Ők mit csinálnak, amikor a nők azon tipródnak, hogy baj van-e, hogy mégse lesz ez jó, hogy jelentkezzenek ők, és ha jelentkeznek, akkor nem tűnnek-e rámenősnek. Az tipikus, hogy a nő ilyenkor taktikázik, hogy mégse ő udvaroljon, bár szíve szerint azonnal kikövetelné a következő randit, de nem hinném, hogy a pasik taktikáznának, rájuk nem jellemző.

2014. júl. 16. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Más nőkkel randiznak.Nagyon sok ilyet hallottam,több vasat tartanak a tűzben!
2014. júl. 16. 09:33
 2/7 anonim válasza:
én várom, hogy a lány keressen, ha nem keres tudom, hogy csúnya fiúnak tart és nem akar folytatást, ha keres, akkor tudom, hogy van esélyem nála
2014. júl. 16. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:

én ismerkedési fázisban keresem a lányt sajnos túl sokszor :) én azt rontom el...azonnal válaszolok, nem kések, mindig pontos vagyok, ha mégis valami miatt késnék azonnal értesítem róla amint tudom, hogy késni fogok...

1. randi után lehet kell egy kis gondolkodási idő, hogy biztosak legyenek, és megvárják, hogy a lány is átgondolja a dolgokat...na én itt sem ilyen vagyok sajnos, azonnal keresem és inkább nyomulósnak tűnök...pedig csak szeretem a társaságát és amikor tudok beszélek vele...

21F

2014. júl. 16. 09:40
 4/7 anonim válasza:
Nem akarok h ülyeséget mondani, de tudod vannak filmek, amiben csajoznak és haveri körben utána megegyeznek, hogy mondjuk 3 napig nem hívja és ha ezek után a lány még mindig oda van érte, akkor megéri vele lenni... Lehet, hogy nincs valóságalapja, de szerintem elgondolkodtató. Aztán az is lehet, hogy egyedül ül otthon és gondolkodik...:)) vagy nem mer felhívni.
2014. júl. 16. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Dolgoznak.

Sajnos. :(

28/F

2014. júl. 16. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedési fázisban másik csajokkal is találkozgatunk. Nem jó a csajokat lerohanni, első randi után pár napot hagy gondolkodjanak azon, hogy akarnak-e velünk újra találkozni, ha túl gyors tempót diktálnánk, azzal csak elriasztanánk őket.
2014. júl. 16. 10:04
 7/7 A kérdező kommentje:
És akkor ilyenkor tényleg az van, hogy várok, aztán ha eleget vártam és nem jelentkezett, feladom? Nem akarok nyomulni, mert tartok attól, hogy eddig is én nyomultam kicsit. Csütörtökre kezdeményeztem találkát, az neki nem volt jó, helyette felajánlotta a hétvégét, az meg nekem nem. Hétvégén még viccelődtünk chaten, de asszem én eléggé kinyilvánítottam a szándékaim, fel is vetettem a második randi ötletét, szóval ennél többet talán nem kéne tennem, ha ő nem aktivizálja magát.
2014. júl. 16. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!