Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfi ufótársaim, mi volt a...

Férfi ufótársaim, mi volt a legnevetségesebb ismerkedési szituáció, amiben beégtetek?

Figyelt kérdés
Tehát amikor minden bátorságotokat összeszedtétek, és mégis balul sült el minden..
2014. júl. 5. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
hát én egyszer épp próbáltam elrabolni egy tehenet az űrhajómmal de a véletlenül a gazdát sikerült beszippantanom :/ de a végén ő is élvezte az anális tortúrát
2014. júl. 5. 01:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Odamentem egy lányhoz mert ugyan az volt a neve mint az egyik ismerősömnek és meggyőződtem róla hogy nem ő az.
2014. júl. 5. 01:02
 3/3 anonim ***** válasza:

dumálgattam egy csajjal kezemben egy frei könyv és beszélgetés közben kérdezi,hogy mit szólok a könyvhöz,hogy tetszik,mert ő is olvasta.

én balfék meg szó szerint értettem a kérdést,nem vágtam,hogy ez egy elég egyértelmű nyitás,érdeklődés részéről,flört indító kérdés és simán kifejtettem az őszinte véleményem a könyvről-

-nem hiszem,hogy végig fogom olvasni,szájbarágós,úgy közöl alap infókat,mintha feltalálta volna a spanyol viaszt és rémesen okoskodó.

erre azt mondja a csaj-okoskodó?hmm

aztán elment haha.

szerintem azt hitte rá mondtam,mert előtte kifejtett valamit kicsit hosszan.

2014. júl. 5. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!