Férfi ufótársaim, mi volt a legnevetségesebb ismerkedési szituáció, amiben beégtetek?
Figyelt kérdés
Tehát amikor minden bátorságotokat összeszedtétek, és mégis balul sült el minden..2014. júl. 5. 00:59
1/3 anonim válasza:
hát én egyszer épp próbáltam elrabolni egy tehenet az űrhajómmal de a véletlenül a gazdát sikerült beszippantanom :/ de a végén ő is élvezte az anális tortúrát
2/3 anonim válasza:
Odamentem egy lányhoz mert ugyan az volt a neve mint az egyik ismerősömnek és meggyőződtem róla hogy nem ő az.
3/3 anonim válasza:
dumálgattam egy csajjal kezemben egy frei könyv és beszélgetés közben kérdezi,hogy mit szólok a könyvhöz,hogy tetszik,mert ő is olvasta.
én balfék meg szó szerint értettem a kérdést,nem vágtam,hogy ez egy elég egyértelmű nyitás,érdeklődés részéről,flört indító kérdés és simán kifejtettem az őszinte véleményem a könyvről-
-nem hiszem,hogy végig fogom olvasni,szájbarágós,úgy közöl alap infókat,mintha feltalálta volna a spanyol viaszt és rémesen okoskodó.
erre azt mondja a csaj-okoskodó?hmm
aztán elment haha.
szerintem azt hitte rá mondtam,mert előtte kifejtett valamit kicsit hosszan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!