Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Őszintén kérdezem, ha...

Lányok! Őszintén kérdezem, ha valaki ki van gyúrva, akkor nagyobb az esélye veletek egyéjszakásra, mint egy sörhassal rendelkezőnek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 22:57
1 2
 11/16 k.veronika199 válasza:
Szerintem ha valaki nagyon ki van gyúrva az inkább visszataszító mint szexi, de egy kis kockahas nem árt.
2014. júl. 29. 21:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha már egyéjszakás, akkor inkább ő: [link]

Csak a testalkatot nézzétek, a feje nekem se jön be!

2014. júl. 29. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja igen, ettől nem kell kigyúrtabbnak lenni, mert visszataszító, mint a sörhas is, hát miért néznek ki férfiember létükre úgy, mint egy 7 hónapos kismama?
2014. júl. 29. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:

"Eléggé imponáló, amikor egy férfiről tudom hogy kemény munkával ért el valamilyen eredményt az élet sok területén."

És a sörhas már smafu? Minden nap fáradhatatlanul inni, enni, ez mind kikezdi az emésztőrendszert, komoly koncentrációt igényel, ráadásul anyagi javakat, a sok kaja nem két fillér ám. Komolyan, hová jut ez a világ. Kövér Buddha, VIII. Henrik, nem is beszélve Jabáról? Hol marad a tisztelet az elődök iránt? Hát így múlik el a világ dicsősége?

2014. júl. 29. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es: Abban igazad van, hogy a szellemi munka is munka, de a sörhas egyszerűen igénytelen főleg úgy, hogy sem angol nem vagyok, sem más rendszerből származó.
2014. júl. 29. 23:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Az egész angol társadalom nevében mélységesen szégyenlem magam. Az még oké, hogy néha befigyel a teniszes zokni safari rövidnadrággal, esetleg sportkockás ing kétszer nagyobb méretben, de igénytelenek lennének? Mert csak kétnaponta fürdenek? Mi ez, han nem szeretet planétánk védelme, tudatos gazdálkodás a vízzel? És igen, az angolok tudnak valamit: Brit Nemzetközösség, a penicilin, evolúciós elmélet, Wayne Rooney, az angol WC, Dire Straits, az első koncentrációs tábor..jah, ez nem pozitív, ez sztornó. Ezek alapján nem csoda, hogy a sörhas felé vonzódnak, szükségszerű következmény.

Arról nem is beszélve, hogy maga a sörhas hogy lehet igénytelen? Igénytelen dolog az, ha valamivel nem foglalkozunk. A sörhassal igenis foglalkozni kell: mikor a boltba mész, és észreveszed, hogy "húb"sszameg, már megint két számmal nagyobb méretben kell az ing", mikor lenézel, és nem látod, amit látni kell...ez mind olyan élethelyzet, mikor a sörhassal foglalkozni kell, mert ott van, kikerülhetetlen. Hovatovább a felhalmozódó zsírraktár egy éhezés vagy járvány esetén is jól jön. Mindig azon sírnak a férfiak ezen az oldalon, hogy a nők a gazdag pasikra buknak. Minden sörhasú gazdag, zsírban. Tudom, hogy viccelődsz, és valójában a bölcsességet és élettapasztalatot tükröző sörhashoz vonzódsz. Hogyan lehetne ez másképpen?

2014. júl. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!