Szerintetek, ha egy fesztiválon ( és utána is neten) sok idegen mondja rám, hogy a "fesztivál legjobb nője", akkor tényleg jól nézhetek ki?
Figyelt kérdés
Bocsánat a béna kérdésért, csak annyira szokatlan volt nekem ez a rengeteg bók, mert ahol én lakom, itt folyamatosan csak azt kapom, hogy undorító ahogy kinézek, eltorzítom magam, "olyan szép lány is lehetnék, de tönkreteszem magam", és tavaly a szalagavatómon sem akart velem táncolni senki. Én saját magamnak tetszem, viszont a városomban, ahol élek, sokszor ért kiközösítés féle, nem nagyon kedvelnek az emberek, sem a fiatalok, sem idősebbek..
Aztán elmentem egy fesztiválra, és fiuk-lányok vegyesen jöttek hozzám barátkozni, és többen mondták, hogy én vagyok ott a legszebb. Furcsán esett, de tetszett. :)
2014. júl. 15. 22:47
11/12 anonim válasza:
Szerintem nem undorító ahogy kinézel, bár a piercing, a rengeteg fülbevaló, nah meg ez a haj nagyon durva!!! Azon gondolkoztál már hogy hol fogsz dolgozni ilyen külsővel? Lehet hogy egy fesztiválon ez menő és legszebb vagy /vagy legkülönlegesebb?!/ nem biztos, hogy ez mindenhol bejön, és sok valakinek tetszik. Ez egy építő jellegű kritika ne pontozz le, én szeretem ha valakinek egyedi stílusa és egyénisége van, de szerintem ez kicsit túlzás, és sok ismerősödnek lehet igaza abban amit mondd. Az idősebbeknél meg nyilván jobban kiveri a biztosítékot ez a külső! :)) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!